Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatkaa8

WŁOSY DOCZEPIANE METODĄ CLIP-IN/CLIP-ON

Polecane posty

Gość agatkaa8

hej włosy doczepiane mają już swoje miejsce na kafeterii,a ja chciałam aby powstało osobne forum dla clip-onów :) sama codziennie zakładam sobie takie włosy.zamówiłam je na allegro za 30 funtów(na Polskę cena to już 250zł sic!)i o dziwo odcień jest idealny.nikt jeszcze nie zauważył,że mam sztuczne włosy(niby są naturale,ale jaka jest ta naturalność wszystkie wiemy :)).noszę je od sierpnia i jestem zadowolona.uważam,że to o wiele lepsze rozwiązanie niż te wszystkie zgrzewy,tulejki,silikony itd.jednak clipy mają też swoje minusy(a jakżę).otóż od jakiegoś czasu podczas noszenia,a i czasami po zdjęciu czuję bół czaszki i swędzenie skóry głowy.nie wiem czy to uczulenie,czy obciążenie w każdym razie uczucie niezbyt przyjemne i nie wiem czy nie będę musiałaodpocząć od włosków,a wcale tego nie chcę:)

Gość FrYtKa113
Kup sobie Włosy z Klub dla Ciebie wyglądają Bardzo naturalnie można zakupić włosy Proste i kręcone Wyglądają Świetnie!

Gość z tego co wiem to jesli
dla mnie zadne doczepiane nie wygladaja dobrze:O owszem jesli ktos musi to inna sprawa, ale jak robi to aby sie podrasowac to nie wyglada to ladnie, a clipy uwazam za najgorsza metode gdyz jest nie trwala i trzeba uwazac aby nic sie nie odpielo :O