Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haaaaaaaaaaalooo

Czy sa sposobiki na takie pryszczyki + podkład

Polecane posty

Gość Haaaaaaaaaaalooo

(ale rym) ktore na poczatku sa kuleczkami pod skora a jak wychodza to tak.. nie calkiem tylko do polowy, a jak sie je wycisnie to leci krew i sie goi z 3 dni. czy takie gnojki warto zostawic i nie wyciskac? Przeciez one juuz nie sa pod skora wiec sie raczej nie cofną. mam z tym nie maly problem. Robia mi sie one pod ustami w okolicy raczej, bo troszke dalej od nich. Nawet tych gnojkow nazwac nie umiem. Zwykle podskorniki co? i czy jest jakas masc na zaczerwienienia i podraznienia do buźki? Pewnie bede wygladala jak potwor na sylwestra :D na szczescie sa podklady ktore to zakrywaja. ale szczerze? Bardzo chcialabym kiedys nie uzywac podkladow. Nie lubie ich. W ogole wolalabym byc naturalna dziewczyna, po podklad chyba widac.. nie uzywam zeby byc ladniejsza maniurka, tylko zeby wygladac zdrowiej, bo moja naturalna buzia to .. nie wyglada ladnie. Mam nadzieje ze wylecze te wszystkie podsorniki. i tradzik ktory jest naturalnyw pewnym wieku. I nie bede myslala ze splywa mi w upalny dzien, albo czy moj podklad sie zamrozil w grudniowy wieczor ;)

Gość Haaaaaaaaaaalooo
podnooooooosze

Gość Haaaaaaaaaaalooo
la la la

Gość Haaaaaaaaaaalooo
up up upu up

Gość podrobka jarka2004746549557
kurwa pryszczyk to ty jestes jebana

Gość Haaaaaaaaaaalooo
:) laaajt