Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaktesie

mój mały się wstydzi

Polecane posty

Gość Jaktesie

Wczoraj byłem ze swoją dziewczyną, Nigdy wcześniej nieuprawialiśmy ze sobą seksu. Było już bardzo gęsto ona chwyciła mojego penisa a te nawet niedrgnął, niewiem co się stało, Nigdy niemiałem problemów z potęncją, nadmienie jestem zdrowym 25letnim mężczyzną, codziennie rano budze się z erekcją, niewiem faktem jest że niechciałem jej pod tym wzgledem zawieść bardzo się przejołem... Następna rzecz pół roku już niewspółżyłem z żadną kobietą, właśnie półroku temu wydarzyła się w moim życiu straszna tragedia która była dla mnie olbrzymim wtrząsem, tak pozbierałem się ale przez pewien czas wogóle przestałem się interesować seksem, około miesiąca, żadko miewam sny erotyczne.. niewiem co się stało wczoraj, troche się tym podłamałem...

Gość reronim
to i tak lepiej niz ja mi rano prawie nigdy nie stoi

Gość Jaktesie
no tak ale ona teraz może mnie uważać za impotenta, chociaż stara się mnie pocieszać , ale widze że jest zawiedzona:(

Gość Aneckaaaaa
może nie przejmuj się tak tyk wszytkim, więcej luzu, może jakieś winko dla rozluźnienia i nie myśl o tym tylko działaj :)

Gość Jaktesie
chyba masz racje z tym winkiem na rozluźnienie ;)

Gość Jaktesie
A co gdyba zastosować jakieś preparaty nigdy niestosowałem ale.. ???

1) nie dubluj topiców :P 2) w najgorszym przypadku możesz mieć problem z hormonami jeśli taka sytuacja będzie się non stop powtarzać idź do lekarza

Gość Jaktesie
ciekawe, chyba to bedzie najlepsze rozwiązanie..