Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LicziXYZ

Jaka metoda antykoncepcji

Polecane posty

Gość Tylko:-*seks
A ile masz lat?

Gość bernardynka
Tylko seks a w jaki sposób określasz sobie dni płodne? Ja używam mikroskopu owulacyjnego, ale myślę jeszcze nad metodą objawowo-termiczną i nad kupnem komputera cyklu

Gość fdhsdfbhfbhzf
ze sposobu w jaki wypowiada sie "tylko seks" wnioskuje ze nie stosuje zadnych skomplikowanych metod okreslania dni plodnych :P temat z 2008 roku wiec mysle ze juz autorka zdazyla sie zdecydowac :P no ale jesli teraz ktos chcialby zadac to samo pytanie to ja odpowiem : krążki Nuva ring, ewentualnie plastry Evra. minus plastrów to odklejanie się na basenie. godzinke wytrzymają i nawet nie odpadają za bardzo, ale dłuzej juz bym się bała.

Gość frrrrheeeeeegrrrrrrrrrrrrrrrrr
My stosujemy prezerwatywy + partner wychodzi przed wytryskiem Tabletki brałam 6 miesięcy, nie polecam.

Gość misia0107
mam 22 lata

Gość bernardynka
fdhsdfbhfbhzf być może :) Ja bym nie mogła polegać na kalendarzyku, przecież cykle bywają zmienne....

Gość Tylko:-*seks
Sory ze tak dlugo nie pisalam ale nie mialam dostepu do neta, a co do tego jak wyliczam sobie dni plodne, to z 4 dni przed okresem i 4-5 dni po okresie sa na 100%nieplodne wiec w te dni jedziemy do oporu, jest to pewne bo zawsze w tych dniach spuszcza mi sie do srodka i juz rok czasu nie zachodze w ciaze, a co do plodnych dni to wyskakuje przed wytryskiem i spuszcza mi sie na cale moje cialko mmm... . Jak cos to piszcie