Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzasta18000000

kasa od faceta

Polecane posty

Gość dzasta18000000

Dawała wam kiedys facet kase za to ze jestes ?

Gość dzasta18000000
dziewczyny ngdy nie zdarzyło sie wam ze kreciłyscie facetem tak ze na wszystko wam dawał ?

Gość tosienazywa
sponsoring i jest forma prostytucji! nie masz ambicji zeby miec wlasne pieniadze? takie kobiety sa nudne i calkiem slusznie traktowane calkowicie przedmiotowo... ot kawal dupy na ktory cie stac:)

Gość dzasta18000000
tyle ze mi nie chodzi o kobiety które sie sprzedaja . bez seksu . miał ktos taka sytaucje ?

Gość An.Tośka
Zdarzyło mi się mieć faceta , który chciał mi wszystko kupować . Krępowało mnie to , że nic nie mogę mu powiedzieć . Szliśmy na przykład razem obok sklepu , ja mówiłam , że jest na wystawie coś ładnego . Na drugi dzień on mi to przynosił . Kupował wszystko co mi się podobało a mnie było głupio z tego powodu .

Gość zona jedza
A ja mojemu ch**owi to dupy nie dam. Musi mi dac kase, po 10 tym, jak da ma sex, jak nie da nie ma sexu przez zaly miesac, da pol wyplaty dam 2 nocki mojej malej, nie da calej wyplaty, nie ma seksu. faceci sa zli i tak nalezy ich traktowac, niech placa, jak chca ruchac

Gość dzasta18000000
ja tak robiłam , nigdy z nim nie spałam . problem był kiedy sie w nim zakochałam , ciezko przezyłam rozstanie

wy myslicie ze nas sobie obkrecacie wokol palca a my po prostu ruchamy was

Niechby sprobowal, to by pozalowal ;) P.s. kiedys jeden (a nie mialam wtedy za wiele pieniedzy, bylo to na studiach) chcial kupowac mi ksiazki, ktore mnie interesowaly. Nie przyjelam... coz, ma teraz cala kolekcje literatury psychologicznej :D

Gość dzasta18000000
greq ty nawet nie wiesz w którym momencie jestes zmanipulowany przez kobiete

Gość zona jedza
oj, mozna manipulowac seksem, mozna. Facet ma placic za seks. I wy dziewczyny jestescie glupie, Jak ci kupowal ksiazke, to zes glupia. Wzielabys i drzwi przed nosem zamkla. zanim sie zorientuje ze nim panipulowalas, zdobylabys spora kolekcje o psychologii. A znajac psychologie kobitko, latwiej ci takiego fajfusa okrecic wokol palca

greq takie powiedzenie "my rządzimy światem a nami kobiety" i nawet nie wiesz kiedy ono się odnosi do ciebie... a jeśli masz to szczęście (tak jak ja ;P) i ciebie na razie nie dotyczy to pewnie się nie zorientujesz kiedy zacznie dotyczyć :P

Gość vfdf
jezeli ktos jest sponsorem to płaci , ale w normalnym zwiazku nie ma takie czegos jak placenie