Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamos superfacetos

Nie mam dziewczyny, bo jestem leniwy

Polecane posty

Gość adamos superfacetos

Chciałbym mieć, ale z drugiej strony czesto lubie pobyć sam, nie mam ochoty wtedy z kimkolwiek gadac. Fajnie by było miec dziewczynę, nie musiałbym wydawać kasy na cichodajki, anie zarabiam za dużo. Tylko ze z dziewczyną to zaraz kino, lody, wakacje itd i kasa idzie, a ja tak nie chcę. Fajnie by było żeby można się było poruchać, przytulić, ale żeby ona zaraz po tym szła do siebie. Ja lubie spac sam, lubie sobie pierdnać, beknąć, nie lubie po sobie sprzatąc. Nie lubię się myć.A wiem ze to byłby problem. Ale ruchać się chce i przytulać tez. I taki dylemat.

"Fajnie by było żeby można się było poruchać, przytulić, ale żeby ona zaraz po tym szła do siebie" takie kobiety bracie nazywaja sie "panie do towarzystwa" :classic_cool:

Gość adamos superfacetos
No tak, ale cichodajce nie bede mogł lizać szpary ani spuścić sie jej do środka, zawsze robie to w gumie. A z dziewczyną moglbym bez gumy. Eh, sam nie wiem co mam robic.

Gość adamos superfacetos
No ale zeby ona nie przyłaziła codziennie, zeby szla na noc do siebie,zeby nie trzeba bylo kasy wywalac na pierdoły. Tylko ruchy.

to zostaje zakup lalki, jak to tez za duzy wydatek to znajdz na necie instrukcje samodzielnego wykonania wała z kołdry 😴

chyba trochę za dużo wymagasz bo chciałbyś coś mieć nic nie dając od siebie a w życiu rzadko tak jest.....no chyba że znajdziesz sobie nimfomankę która będzie spac z tobą dla sportu nic w zamian nie chcąc...

Gość madmax28
nie lubie sie myć :( o curfffffffa

jak to nic nie daj w zamian? daje swego kutasa a ona swoja cipke i wszystko sie wyrownuje.kobiety mysla ze jak dadza dupy to cos sie im za to nalezy chcialybyscie

Gość ajrony
Może by i któraś na to poszła. Ludzie są różni, ale która chciałaby się bzykać z brudasem. Spać ze śmierdzielem to już masochizm... :o

Gość szinthar
superfacetos??? o ironio :F

Gość adamos superfacetos
Przed ruchaniem zawsze sie myje, wiec nie ma tutaj kwestii brudu. Jak sam jestem to sie nie myje, tylko czasami przed wyjsciem do pracy sie podmywam, myję tez penisa.

Gość szinthar
skoro nie masz dziewczyny i szkoda ci pieniążków na prostytutki to sorry Gregory, ale z tego jasno wynika, że rzadko masz okazję do spółkowania...czyli, że rzadko kiedy sie myjesz, czyli że jestes brudasem...tak zwanym.

Gość adamos superfacetos
co sie od syfiarzy przezywasz, ode mnie nie śmierdzi. Do ruchania zawsze jestem czysty, nawet jak rucham cichodajki. A jesli siedze sobie w pokoju sam to nikomu nie przeskadza, że akurat jestem nie umyty.

Jesteś brudas i tyle. I żadna normalna kobieta by takiego śmierdziucha kijem nie tknęła - zapomnij. W ogóle to stawiam, że z beretem też coś nie tak... pewnie znajomych zero, a znajomych dziewczyn to już w ogóle... a co do mycia przed seksem z cichodajkami to podobno one tego wymagają, bo już one wiedzą najlepiej, jakie flejtuchy do nich przychodzą... takie jak Ty.

Gość szinthar
taka prawda-brudasy z was i tyle. Nie po to przez wieki ludzkość coraz bardziej ulepszała mydła i szampony, żeby teraz to wszytsko poszło na marne :P

Gość szinthar
wyszłam z kąpieli :D

Gość prawiczek kazdy w domu
przebiera sie w inne łachy, ale dlaczego od razu podarte? przeciez dres moze byc bez dziur:o

Gość
Ja jestem w spodniach dresowych i brązowej bluzce z cętkami:)

Gość szinthar
i nie musi być brudny ten dres

Skoro tego oczekujesz, to dobrze, iż nie masz dziewczyny :O Przynajmniej nie skrzywdzisz jej.

Wiadomo, że nikt pod krawatem po domu nie chodzi, głupie pytanie to głupia odpowiedź. Ale jak ktoś śmierdzi, pierdzi, beka i chce żeby to tolerowała druga połowa, to co ma dziewczyna, cały dzień w masce gazowej po domu chodzić?

Gość szinthar
wyszłam z kąpieli Własnie zamierzałem zjesc kolecję przy monitorze... A tak zrobie sobie chyba małą głodówkę dzięki nie ma za co

"Wiadomo, że nikt pod krawatem po domu nie chodzi" nieprawda :P moj sasiad ma 72 lata i ciagle go widze w krawacie nie wazne czy swieto czy dzien powszedni :classic_cool: