Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bea123456

Sukienka bez ramiączek PROBLEM

Polecane posty

Gość Bea123456

Witam mam zamiar założyć na sylwestra sukienke bez ramiaczek,dosyc dobrze jest dopasowana na górze jednak przy wykonywaniu bardziej zdecydowanych ruchów zsuwa sie.Nie chce spedzic calej imprezy na podciaganiu jej do góry.Czy znacie moze jakies sposoby na utrzymanie jej we właściwym miejscu,bede bardzo wdzieczna za rady.

Gość kasia2020
Na to nic nie poradzisz, ewentualnie zdążysz jeszcze u krawcowej dorobić ramiączka, no ale wtedy suknia będzie z ramiączkami :P tylko taki sposób widzę:)

Gość do biustonosza ja przyczep
na nitke naprzyklad

Gość dfhrth
ja przypinam agrafkami od wewnątrz do stanika

Gość kasia2020
Dobre z agrafkami. Nie znałam. :)

ja bym się bała, że agrafka się rozepnie i wbije w ciało... Natomiast najlepszy patent, jaki przetestowałam, to rzeczywiście: dopasowany/ciasny stanik z silikonem, żeby się nie zsuwał - a następnie przyszyć w kilku miejscach sukienkę.... najważniejsze, żeby biustnosz był ciasnawy w obwodzie (i jednocześnie nie na tyle, żeby zemdleć z braku tlenu ;)

Gość Bea123456
Dziekuje wszystkim za rady wyprobuje wszystkie teraz po domu i zobacze ktora najlepiej sie sprawdza

1 wyjście: taśma dwustronna 2wyjście: wypchaj se cycki to sie bedzie trzymać 3wyjście inna kreacja 4 wyjście do krawcowej przeszyć 5 wyjście załóz naszyjnik taki długi i przyczep go do sukienki z przodu bo to ładnie bedzie wygladało

Gość Zośśka
Doszyłam sobie od wewnątrz biustonosz pod kolor sukienki i zdjęłam z niego ramiączka i całą noc bawiłam się na połowinkach :)