Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodki aniolek

wbijajcie help me!!!!

Polecane posty

Gość slodki aniolek

moj chlopak uwaza ze nie jestem idealna....nie podoba mu sie moj charakter :((((mowi ze mam zjebany i nic sie w nim nie podoba

Gość pewnie ma rację

Gość slodki aniolek
jestem innego zdania.... jestem taka jak ktos inny jest dla mnie niemily to ja tez...nienawidze jego bylych dziewczyn znajomych itp

Gość mojemu tez sie co nieco nie
podoba... Ale mam nadzieje, ze nie wszystko, przeciez z jakiegos powodu ze mna jest. A napewno nie dla mojego wygladu, bo jestem niezlym pasztetem...

Gość slodki aniolek
no moj powiedzial ze mnie kocha tak po prostu, planuje slub i zalozenie rodziny choc znamy sie pol roku....co do urody to wiem ze mu sie podobam, ale nie chodzi o to tylko jak on to mowi o moje zachowanie że bywam niemila dla niego

no i w sumie do czego zmierzasz ? Powiedział ci, że masz zjebany charakter - no i ?

@ KoloroweKredki a nie mógł tak powiedzieć w przypływie hmmmm złego humoru, może coś go wkurzyło, może miał zły dzień, może kilka problemów się skumulowało. Tych "może" jest cała masa. Nie znaczy to, że jest z nią tylko dla seksu. Baaaa z komuś od seksu nie opowiada się o wspólnej przyszłości.

Gość slodki aniolek
mam 18 lat. nie jest dla seksu poniewaz jestem dziewica i on to zaakceptowal ...powiem szczerze ze on sie poswiecil bo kiedy mial dziewczyny tylko do sexu a ze mna tak nie jest ...sa tam jakies pieszczity ale sexu tego prawdziwego nie ma.i przyjedza do mnie 100km w jedna strone to raczej mu na mnie zalezy....chodzi mu o to ze jestem niemila dla niego i kiedys go zranilam bo pojechalam na dyskoteke sama bez niego i pisalam smsy z innym

Gość hahahhahahahahaaaaa
Ale mam nadzieje, ze nie wszystko, przeciez z jakiegos powodu ze mna jest. A napewno nie dla mojego wygladu, bo jestem niezlym pasztetem.. no nie ma jak szczerosc :O

Gość slodki aniolek
i widac ze mu zalezy bo jest zazdrosny o kazdego znajomego, i naprawde wiaze ze mna plany przyszlosciowe , bardzo go zmienilam bo ma inne podejscie, mowil ze nie sex juz jest najwazniejszy tylko milosc i uczucie

"pojechalam na dyskoteke sama bez niego" - to nie ładnie "i pisalam smsy z innym" - jeśli smsy o takiej treści jak myślę to baaaaardzo nieładnie. I nie przeżyj tak tego. Jeszcze nie raz usłyszysz niemiłe słowa od najbliższych ci osób. A życie toczy się dalej.....

Gość slodki aniolek
do c4::: jak sie spotykamy i rozmawiamy w 4 oczy to mi mowi ze jak jest zdenerwowany to zebym nie zwracala uwage no to co mowi lub pisze.....nie wiem co robic bo chce byc dla niegi tą najcudownjsza

Gość slodki aniolek
dowiedzial sie o tych smsach i dysce ale mi wybaczyl ale nadal ma zal ciagle mnie sprawdza i kontroluje nie ufa mi do konca

Jedna rada - zignoruj to co powiedział, nie myśl o tym, bo nic strasznego się nie stało. Koniec tematu :) Naprawdę :)

Gość slodki aniolek
ale mi jest przykro , nie wiem co robic ,naprawde jest to smutne bo jak mozna kochac kogos tak po prostu a uwazac go za okropnego?

Gość slodki aniolek
teraz napisal mi ze mam hujowy charakter -nie wiem co myslec

że jak dla niego masz chujowy charakter :)

Gość slodki aniolek
no ale to nie jest mile , co on tak naprawde mysli

zaraz zadzwonię do mojego znajomego telepaty i on go wysonduje :) A skąd ja mam wiedzieć co on myśli ? :) Nie chce być nie miły, ale nie masz własnego rozumku ? Mam ci powiedzieć co o tym sądzisz ?? :)

Gość slodki aniolek
jestes facetem a wy myslicie tak samo wiec moze mi poweidz

Gość bo pewnie masz
juz za sam podpis'slodki aniolek' jestes u mnie skreslona:o

Gość yotota
faceci to chuje bezmozgie yeti ,nie warto sie przejmowac nimi bo oni sa bez rozumu

wszyscy faceci myślą tak samo ?? A co my klony ?? 3 miliardy facetów na ziemi połączone wspólną jaźnią ?? Nie znam cię i nie wiem co myśli twój facet.

Gość adsdfsdgg
hehehehe