Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klinka22

sukienka slubna CIĄŻA

Polecane posty

Gość klinka22

Dziewczyny jestem w 5 miesiacu ciazy za miesiac biore slub. Chcialabym juz wybrac sukienke w przyszlym tyg ale boje sie ze pozniej moze zle sie ukladac gdy brzuszek troszke podskoczy. Myslicie ze lepiej poczekac jeszcze np. z 3 tygodnie? i kupic sukienke praktycznie na ostatnia chwile?

Gość nie klinka niestety
nie kupisz nic na ostatnia chwile - przeciez w salonach tez sie czeka na suknie. nie wiem skad jestes - ale generalanie czeka sie ok 2-3 mc! to nie jest sukienka w rozmiarze standardowym, np 40, tylko szyta na miare dla Ciebie!

Gość nie klinka niestety
panie w salonie na pewno Ci doradza i w brnaiu miary uwzglednia wielkosc brzuszka, jaka bedziesz miala w dniu slubu! Przeciez nie robia tego pierwszy raz!

Wybierz sukienkę już teraz! I tak będzie musiała być szyta na miarę i panie zawsze Ci dodają kilka cm do brzuszka tak, żeby w dniu ślubu pasowała idealnie! Pewnie odbiór będziesz miała dopiero kilka dni przed ślubem, więc będzie dobzre dopasowana

ja szyłam suknie na miare odbieralam ja 2 dni przed slubem i wtedy jeszcze były dokonane poprwki

spoko wyboeraj teraz sukienke i to jak najszybcieja w salonie juz ci ja odpowiednio uszyja zeby nie byla za mala