Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambez

CZY KTOŚ DO CHOLERY MI POWIE DLACZEGO EGZAMINATORZY NA PRAWO JAZDY TO CHAMY ?!

Polecane posty

Gość ambez

WSZYSTKICH OBLEWAJĄ! Was też? DYSKUSJA! I błagam przyznajcie się! Ja już 2 razy oblałam!!! Teraz już nie wiem co robić. Podawajcie nazwiska najgorszych egzaminatorów!

Gość to teraz napisz na czym
oblalas :P

Gość dalidoo
Oblałam siedem razy a potem egzaminator mnie puścił chociaż naprawdę nie powinien. Miał dobry dzień, zaczęliśmy rozmawiać. Dodam, że był młodszy ode mnie, jestem koło 40-tki, więc żaden damsko-męski bajer. Po prostu, zaczęliśmy rozmawiać, zwykła ludzka sympatia. Nie mogłam w to uwierzyć, jak powiedział, że zdałam (wcześniej gadaliśmy pół godziny w samochodzie i byłam pewna że mnie obleje, bo dał dwa razy po hamulcu) - walnęłam bezdyskusyjne głupstwa). No więc egzaminatorzy też ludzie.:)

Gość ma_rianna
mnie nie oblali:P

Gość pppppppppppppppp
maja zal do swiata i chca lapowek..tylko, ze trzeba bylo sie uczyc i isc do uczciwej pracy, to by moze tak sfrustrowani nie byli..

Gość a ja wiem.....................
ja tez tak kiedys myslalam ale w koncy trafil mi sie "normalny" egzaminator i zdalam za... 5 razem, ale tak szczerze to powiem ze wystarczy pewnie jezdzic i nie popelniac "głupich" bledow na egzaminie i sie zda!!

ja zdałam za 3 razem :) też już po drugim byłam załamana, ale bardziej chyba tym, że znowu muszę czekać 2 miesiące niż samym faktem, że oblałam :) i za 3 się udało. śmigam już od 5 miesięcy i radzę sobie całkiem nieźle. moje rady na zdany egzamin to: pozytywne myślenie! PEWNOŚĆ SIEBIE!! uważne rozglądanie się na ulicy! patrzenie na ZNAKI!!! uśmiech! i jeszcze raz ZNAKI ZNAKI ZNAKI !! i PEWNOŚĆ SIEBIE!! zycze powodzenia 🌻

Gość ale czemu nie powiecie
za co was egzaminator oblal? pewnie wjezdzalyscie na czerwonym na skrzyzowanie :P

ja ewidentnie oblałam na swoich błedach. dlatego nie mam żadnych pretensji do egzaminatorów, których miałam. wręcz przeciwnie. za drugim razem trafiłam na super faceta, z którym się rozgadałam całą drogę, śmiałam i chyba aż za bardzo się wyluzowałam, bo wjechałam za zakaz wjazdu :D świetny gość, na prawdę. nie pamiętam niestety jak się nazywał. za 3 trafił mi się facet dość gburowaty, aczkolwiek na samym wstępie z uśmiechem zapytał jak samopoczucie na co odpowiedziałam (również z uśmiechem) "a baaardzo dobre, dziękuję" i jakoś to też mnie wyluzowało.

Gość Narcyz się nazywam
Ja zdałem za trzecim razem, za pierwszym razem byłem zdenerwowany jak cholera łapy mi się pociły i nie zrobiłem zadania na parkingu (zdawałem w starym systemie), za drugim już trochę lepiej ale w czasie jazdy wymusiłem pierwszeństwo i nie zdałem, a za trzecim kompletnie to olałem poszedłem na luzie zdam fajnie nie zdam też dobrze zero stresu banan na ryju i poszło. Ja nie trafiłem na egzaminatora chama, ale są tacy jak w każdym zawodzie, ale tu bardziej boli bo związane jest z finansami.

Gość eeeeeeeeeeeliza
za 1 razem - nie odciągnęłam zaciągniętego hamulca za 2 razem - nie wiedziałam jak sprawdzić olej silnikowy ... : nie jestem blondynką i pytam kurwa co to ma do jazdy!

Gość bxcb
jak nie umiesz jezdzić to cie oblewają! naucz sie jeżdzić a nei wyzywasz ludzi od chamów teraz jest monitoring egzaminator nie może uwalic cie od tak sobie jesli radzisz sobie za kierownicą to cie nie zagnie

Gość bxcb
eliza---> sam fakt że pytasz jak sie ma zaciagniety hamulec do jazdy sugeruje że nie powinnaś zostac wypuszczona sama na droge, jestes glupia czy tylko taka udajesz?

Gość bxcb
durni jestescie, tak sie z was smieje że mało z krzesła nie spadne, do nauki!!! nieuki!! myslicie że jak umiecie krecic kierownica to wam ktos odrazu papiery da??? jak potraficie jezdzic to nikt wam życia uprzykrzac nie bedzie i papier wyda

Gość znakipewnoscsiebie
ja pierdole a potem jeżdzą tumany z usmiechem na twarzy i z pewnością siebie drą jape gdy przypierdolą kogod z własnej winy!

ja mialam 2 razy egzamin i oblalam z wlasnej winy, chcialam wymusic:( a egzaminatorzy calkiem w porzadku, pierwszy to taki cichy, nic nie mowil, ale atmosfera w samochodzie ok:P tylko tez dziwnie mnie oblal bo niby na rondzie w prawo nie spojrzalam;) ale juz malo wazne drugi facet, troche starszy dziadek myslalam oho, juz nie zdalam, ale koles non stop gadal:D i tez oblalam, ale pozniej jak juz wysiedlislmy, sam mi powiedzial ze miedzy nami ja bym tez znaku nie zauwazyl bo bylo drzewo:(powiedzial zebym sie nie przejmowala bo dobrze jezdze, bez stresu, noga w ogole mi nie drzala, w ogole jakos sie nie denerwowalam, to w pracy jak mialam szkolenie, to myslalam ze padne... jak ktos robi bledy a pozniej oskarza egzaminatora ze taki owaki to sie nie dziwie...

Gość znakipewnoscsiebie
no wiec właśnie przynajmniej wiesz ze sobie radzisz za kierownica i znasz swoje bledy poprawisz je zdasz, a ci ktorzy obarczaja wina egzaminatorow to jakies popierdoły to tak jak ci co obwiniaja na studiach profesora za to ze dostali 2! jak sie kurwa nauczysz to zdasz!