Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 27, 2008 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja uwielbiam zombiki Napisano Grudzień 27, 2008 28dni/tygodni pozniej to moje ulubione horrory :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szhintar Napisano Grudzień 27, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanclerz Napisano Grudzień 27, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Grudzień 27, 2008 pewnie ten który widział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 27, 2008 żaden nie widział :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to był post zbiorowy Napisano Grudzień 27, 2008 nie ma co koloryzować, liczą się fakty bez upiększeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to był post zbiorowy Napisano Grudzień 27, 2008 ja osobiście bym dodał: z krzywą mordą i kaczymi nogami, no ale to miało być od ogółu, więc w głosowaniu wyszlo: zombi. Dodam, ze do wyboru było: super laska, laska, brzydka laska, straszydło, zombi i potwór z Lochnes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 27, 2008 od kiedy tam się opisuje urodę? opisujcie człowieka wnętrze a nie zewnętrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to był post zbiorowy Napisano Grudzień 27, 2008 no właśnie to były opisy wnętrza. Nie wiedziałem, że to pasuje jak ulał też do Twojej oryginalnej urody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach