Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulkaaa1

PoSzUkIwAnY D

Polecane posty

jaja sobie robi , pierwszy lepszy profil z nk i też mogę łapac facetów na kafe:D:D:D nawet nie warto klikac na takie linki bo ja wychodzę z założenia że nikt nie jest na tyle pojebany aby dawać swój prawdziwy profil na kafe..

Gość ponadwszystkich
siiedziałby jak filemon na piecu

Gość TYm MEdaliką to juz wali na
ŁEb

Gość bypas
właśnie widać po fotach, zapisz się do najbliższej oazy i wyśpiewuj pięsni dziękczynne, że cię jeszcze ziemia chce nosić

znam swoją wartosc i nie musze dawac du*y na pierwszym spotkaniu tak jak niektore z was zeby facet na mnie spojrzał :D

Gość bypas
w bezksiężycową noc w szczerym polu może spojrzy...na tarczę podświetlanego zegarka, by zerknąć kiedy czas do domu

Gość dgdhg
jesli jestes taka pewna siebie to czemu szukasz faceta przez neta? podejdz do kogos na ulicy i jestes naprawde malo urodziwa i nie jestem zazdrosna bo nie ma o co. Zazdrosna to moge byc o nogi Edyty Gorniak , firurę Herbuyś Edyty czy zeby Dody a nie Ciebie... jestes bardzo bardzo bardzo przecietna. nawet mmniej niz przecietna.

moj narzeczony spojrzal w sloneczny dzien i to wlasnie na mnie a nie na moj zaje*isty zegarek :D jak sie na prowokacjach nie znacie to spadajcie :D

Gość dgdhg
przynajmniej dowiedzialas sie,iz jestes brzydka:)

Gość bypas
zajrzał ale w stan twojego konta a potem m ógł zajrzeć w dupę :D

Gość bypas
i do tej pory leży nieprzytomny :D

Gość bypas
nadszarpnięte przez niego stringi

wiecie co,jeszcze nigdzie nie spotkalam sie z tsaka krytyką jak tutaj,na forum "prawie" zenskim.Same zakladacie watki ze dajecie komus du*y na zawolanie i nie wiecie jak z tym skonczyc,albo inne denne tematy.Kto to czyta poprostu w majtki sika,zresztą co tu duzo pisac,od poczatku kafe sleczycie na nnecie calymi dniami i nocami,piszecie jakies bzdury i wy uwazacie ze jestescie fajne??

My nie uważamy, że jesteśmy fajne. My fajne jesteśmy :-D Dlatego siedzimy na forum całymi dnia mi i nocami. Aby nic z tej fajności w świecie nie zgubić :-D

i zakladacie tematy Pomocy jestem dziewicą! albo stracilam dziewictwo i zaluje a najlepszy byl watek oszukal mnie slyszalam rozmowe z kolegą:D plujecie sie jak ktos wam prawde pisze,zarówno na form o ciazy jak i tu to samo chamstwo i tyle..

O tak, zakądamy dużo tematów o ciąży. To prawda. I za grosz wychowania nie mamy. To druga prawda. Zdemaskowałaś nas :-(

Przepraszam - o dziewictwie oczywiście zakładamy tematy :-) Dużo tematów o dziwictwie.

Gość bypas
skoro jesteśmy bezzębnymi dziewicami, to i opluć się nam przyjdzie :D

Ale języków obcym nie pokazujemy. Z języków korzystamy do innych celów.

W zasadzie miałam na myśli trochę inną sytuacje niż dawanie.

Gość bypas
lepiej pokazywać swoim niż brać przykład ciebie, na lewo i prawo :D

BArdzo prepraszam ale nie rozumiem. "Swoim" to liczba mnoga. Czy mam rozumieć, że w grę wchodzi więcej niż jeden partner? To już nie jest takie jednoznaczen moralnie.

madziulka, po co sobie glowe zawracasz na dyskusje z tymi nieudacznikami? wczoraj nie ucieklem, ale nic do mnie nie pisalas juz potem. jest mila fajna, a na dodatek odwazna dziewczyna i to sie chwali. naprawde Cie polubilem. pozdro!