Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicccia

Faceci na kafe...

Polecane posty

Gość zawsze wyobrazalam
sobie facetow na kafe... takich którzy nie maja znajomych w realu... wiem ze to glupie ale tak jest:(

Poznac wasze najskrytsze tajemnice....co Was nurtuje, ciekawi w Nas mężczyznach,,,Tutaj naprawde mozna czasem znalezc odpowiedzi na wiele ciekawych pytan..Jezeli ktos kumaty, stosuje te wskazowki pozniej w zyciu codziennym i nie da sie ukryc wychodzi na tym bardzo korzystnie;)

Gość salamandrrrra
Dla mnie to kolesie którzy odwagę wykazują tylko po jednej stronie weneckiego lustra :D Alternatywą jest kot1 ( pozdrowienia kocie :)), bo to gatunek sam w sobie

a propos wypowiedzi oderdobe- zastanawiający jest fakt że kobiety które wchodzą na męskie fora nie wychodzą z nich bogatsze o wnioski analogiczne do tych które oderdobe czerpie z kafe

Jak dla mnie sa dwie kategorie facetow tutaj" 1..Zdobywcy, mezczyzni, ktorzy beda zawsze zglebiac kobieca psychike i poznawac jej skomplikowana konstrukcje;) w celach oczywistych;) 2. frustraci ktorzy sa tu tylko po to zeby poglebiac swoje kompleksy, obarczajac kobiety za swoja nieudolnosc Tak mniej wiecej z obserwacji...

\"zastanawiający jest fakt że kobiety które wchodzą na męskie fora \" bo meskie fora to pewnie fora o samochodach, informatyce, grach komputerowych czy wędkarstwie :P a inne fora to jakieś działa w ramach olbrzymich for kompinatów portali w stylu \"dział dla mężczyzn\" a siedzą tam głównie sfrustrowane kobiety które pytają, narzekają i sobie odpowiedają :P

Kulaj czukerek a propos wypowiedzi oderdobe- zastanawiający jest fakt że kobiety które wchodzą na męskie fora nie wychodzą z nich bogatsze o wnioski analogiczne do tych które oderdobe czerpie z kafe Wszelkie analogizmy zabronione wszak to dwie rózne planety;)

Energiczna ja nic nowego nie wynosze poza tymi już mi znanymi czyli: faceci szukają, bzykają, zdradzają, porzucają albo chcą wiedzieć jak to robić

Gość SNap
ja tu trafiłem przez przypadek ( wpisalem cos w wyszukiwarce i mnie skierowala na te forum) czasem tu ciekawe rzeczy można przeczytać, ale ogólnieto nie dla facetów raczej, ja tu dzisiaj wszedłembo źle sie czuję i chciałem sie poużalać nad soba, ale sie chyba tylko sfrajerze wiec juz wychodzę, ale podoba mi się czasem co dziewczyny tu piszą :)

@: salamandrrrra: Pozdrawiam Cię również🖐️:-) Zwykle jestem tutaj wyszydzany, co niekoniecznie dotyka. Wiecie, co to Lacrimosa?

Gość Olive6
A ja mam pytanie do facetow ( : Jak skutecznie wyciagnac gdzies faceta ale takiego, z ktorym sie jeszcze nie jest ? Bo mam taka sytuacje ze on sie kiedys o mnie staral, w wakacje dokladnie ale ja go odepchnelam bo moja kolezanka sie w nim bujala i pozniej bylismy jeszcze na spacerze bo go zaprosilam ale on chyba jest taki zniechcecony ponownym staraniem sie o moje wzgledy. Wydaje mi sie, ze nadal sie mu podobam a on mi. Ale boje sie wyjsc z propozycja naprzeciw. Mezczyzni pomocy !!!

Ja tu trafiłem z wyszukiwarki googli.Szukałem czegoś n/t stosunków męsko -damskich.Okazało się że kafe jest jedyną stroną gdzie mogłem coś znaleźć...Nie ważne w tej chwili czy mnie to zadowoliło czy nie..Nigdy,przenigdy nie byłem na żadnych forach,tym bardziej nic nie pisałem.Ale to mnie zaciekawiło,zacząłem czytać inne posty...i wiecie co dalej.Jestem na etapie codziennego zaglądania,nie zakładam postów,czytam,uczę się ludzi,uczę się od ludzi,co może się zdarzyć,co się zdarzyło.Jest wielu idiotów i bywa wulgarnie..ale dobry obserwator zawsze wyniesie coś dla siebie.Można się pośmiać.Można się wiele dowiedzieć o kobietach-to potwierdzam zdecydowanie.

właściwie to dla kobiet tez jest dobre,że faceci tu zaglądają, czasami warto poznac męski punkt widzenia- mam na mysli opinie mądrych, dojrzałych facetów

Gość g111
dla mnie gejowo.pl

ja uwielbiam czytac te wszystki eproblemy w tedy wiem ze nie tylk ja je posiadam tu jest glosno a na dworze cicho :) tu czytaja a tam nie sluchaja wiec dlatego tu jestem:)

Gość Olive6
Moze mi ktos cos poradzic, prosze. Mezczyzni mezczyzni wzywam was ( :

Gość Olive6
obciągne każdemu kto mi odpisze:) pliss

Gość Olive6
Kto jest takim frajerem i sie pode mnie podszywa ?

Gość Olive6
przecież to ja sama:o

Gość makaroniarz
No zdarzaja sie i tacy, ktorzy forum uzywaja dla zabawy. Tez mialem taka sytuacje...

ja tez przez google, czytałem sobie na temat puszczajacych sie mezatek a tu na kafe pełno takich wypowiedzi :) a teraz siedze bo mi sie poprostu spodobało, czasem mozna poczytac o ciekawych sytuacjach i poznac kobiecy punkt widzenia. No i kafe swietnie zapycha czas :D

Gość złota_rybka_przewrotna
=> salamandrrrra - masz rację, to gatunek jedyny w swoim rodzaju. tak rozmamłanego i egzaltowanego grafomana spotkałam pierwszy raz w życiu. I ciekawostka - mój kolega psycholog (czynny terapeuta i naukowiec zarazem) gdy pokazałam mu to dziwo (czyli dwa wątki autorstwa naszego milusińskiego) rzekł tylko: hmmm... ciekawy przypadek ... :o

Gość salamandrrrra
złota rybko, nie musisz podpierać sie autorytetami, aby wyrazic swoją pogardę dla kota :P Ale gdybys poczytała jego wypowiedzi poza tymi watkami może zauwazyłabyś w nim ludzkie odruchy, których tobie zdaje się brakować :classic_cool:

salamandrrrro, nie podpieram się niczym, aczkolwiek, jak wiadomo, zawsze dobrze uwzględnić opinię fachowca :). I nie. To nie jest pogarda, najwyżej litość. Litość dla żałosnego Romea, który wypisuje serenady pod balkonem, na którym stoi NIE JEGO Julia.

Gość jaaaskólka
nie trzeba być mega fachowcem żeby powiedzieć o kimś "ciekawy przypadek" :P

Aczkolwiek to akurat JEST fachowiec, zresztą jeden z lepszych i bardziej znanych w branży :p