Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość defefrewfrewfrewf

o boze...zabawa z prysznicem..

Polecane posty

Gość defefrewfrewfrewf

dzisiaj pierwszy raz zabawiłam się z prysznicem ... i OMG.. dlaczego nie wypróbowalam tego wcześniej? było booooskoooo : o

Gość 88 Kolejnych Slow
rob tak dalej to potem zaden chuj Cie nie zadowoli

Gość 3245326543645
Dokladnie. Przyzwyczaisz swoja picze do tego i pozniej beda placze, ze cie mezczyzna nie zadowala bla bla bla.

dokladnie, absolutna powaga. poczytaj: "Zwłaszcza upodobanie do masturbacji pod prysznicem niesie ryzyko uzależnienia. To tak zwany zespół Havelocka-Ellisa. Niebezpieczeństwo wpadnięcia w jego pułapkę wynika ze specyfiki pobudzania, którą trudno powtórzyć partnerowi. Strumień wody nie dość, że wytwarza przyjemne ciepło, to jeszcze stymuluje duży obszar naszych narządów płciowych - kilkadziesiąt intymnych punkcików jednocześnie. I wtedy właśnie może się okazać, że naszym ulubionym kochankiem jest... prysznic! Jeśli nie jesteśmy w stanie powstrzymać się od podobnych praktyk; jeśli mając możliwość współżycia z partnerem, wybieramy samozaspokajanie - to znak, że potrzebujemy fachowej pomocy" [http://www.kobieta.pl/drukuj/artykul/gdy-lubisz-kochac-sie-sama/?TB_iframe=true&height=350&width=600&cHash=022337eed6]

Gość noaleejjj
też tak robiłam, było bosko, póki nie przestałam czuć języczka mojego chłopaka, a juz po paru razach tak było. Pozniej musialam miesiac odczekać.

Gość dyziek
nic się nie przejmuj, zawsze będziesz mogła po stosunku wejść do łazienki pod prysznic