Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka24

Mąz mi grozi ze się powiesi!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kasiulka24

Niewiem jak zdołam to długo wytrzymać.Mamy problemy mąż od 7 lat cierpi na przedwczesny wytrysk i od tego się zaczeło.Starałam się by iść z nim do lekarza on cały czas to olewał ,a teraz wmawia mi cały czas zdrady chce mi dyktować z kim mam się spotykać mam córeczke a najbardziej boli mnie to że ona to wszystko widzi.Wczoraj wieczorem siedziałam na necie a on wzioł jakiś pasek powiedział że mam pożegnać Córeczke i się zamknoł .I co ja miałam zrobić krzyczałam prosiłam a tam nicwyszedł dopero gdy już niewiedziałam co robić i zadzwoniłam do rodziców!!!!!!!!!!!!!już niemam sił z tym walczyć ......

Gość kasiulka24
to nie zart to jest moja zasrana rzeczywistość!!!!!!!!!!w tym żyje....

Gość faktycznie problem...
stanowczo mu to wyperswaduj!!! dziewczyno paskiem moze sie nie powiesic, co jak pasek jest z ekoskory?? i sie urwie? pomysl tylko tyle zachodu i klapa.... niech lepiej uzyje jakiegos syntetycznego sznura,nie dosc ze mocny to jeszcze podetnie gardlo...efekt murowany. mysle ze powinniscie ta kwestie przeanalizowac wspolnie i przy lampce szampana. a najlepiej bedzie jak delikatnie zasugerujesz mu ze sama kupisz odpowiedni sznur. pozdrawiam i zycze udanych zakupow. :) ps. wszystkiego dobrego w nowym roku :P

Gość kasiulka24
Wczoraj coś zaczeliśmy się żreć więc on wyszedł z domu a w dzwiach stanełam ja i moja 3 letnia córeczka i mała walneła dzwiami jak on wyszedł.Zaczoł mnie wyzywać od jakich tam mógł powiedziałam mu że córeczka trzasneła bo ona nigdy delikatnie dzwi nie zamyka.On na to nic że to ja nimi tak walełam.Siedzimy z niunią w pokoju on weszedł ja zapłakana.A córcia do niego tak Tatuś mamusia nie bam to ja bam dzwi tata be jest.Jeszcze za bardzo nie umie dokładnie myśleć ale to mnie rozwaliło myślałam że mi serce pęknie jak dziecko w tym wieku wszystko rozumie!!!!!!!

czy ty naprawde jestes taka GLUPIA czy tylko udajesz?? a moze nudzi ci sie?? :P

Gość kasiulka24
dlaczego powiedz mi choć mnie nie znając że jestem głupia a to dlatego bo chciałam żeby rodzina była razem by córka miała zarówno mame i tate przy sobie to jest właśnie złe!!!!!!!!

jestes GLUPIA bo wierzysz w takie gadanie- po 1- jesli samobojca chce sie targnac na zycie-nigdy o tym glosno nie mowi! po 2-jesli faktycznie chcialby ze soba skonczyc -zrobilby to po cichu-zeby nikt mu nie PRZESZKODZIL- rozumiesz??? i nie ma takiej sily ktora by go od tego odwiodla.. po 3- jesli to prawda co piszesz to facet najnormalniej w swiecie uzywa najbardziej odrazajacej metody i glupiej w dodatku -tylko po to zeby sobie ciebie podporzadkowac- i tyle. jesli tego nie kumasz to znaczy ze jestes glupia!!

przy kolejnej okazji-na twoim miejscu najnormalniej dalbym mu w twarz za to ze tak cie potraktowal- i na dodatek wreczylbym mu sznur GWARANTUJE ze efekt bedzie taki ze wymieknie :):)

Gość kasiulka24
powiem ci tyle wiem że nie powinnam w to wiezyć jak on mi tak gada ale jak już powie i idzie to ja nie potrafie usiąść i zaczekać.Zaraz przychodzą mi do głowy myśli że będe winna do końca życia a przez to moje dzieko będzie jeszcze bardziej cierpieć to jest impuls!!!!!!Wiem że on chce nas zastraszać tak samo robił jego ojciec!!!!!!!

Gość kasiulka24
faktycznie problem..... masz racje ostatnio jak mi wywinoł ten numer to tak mu naczaskałam po twarzy porostu już nie wytrzymałam ale co to dało siedział jak zaczarowany zero reakcji.To ja jestem ta zła !!!!!!!

no to wybacz-ale skoro ty o tym wiesz i nadal dajesz sie wkrecac w takie gierki to nie dziw sie ze twierdze ze jestes glupia, on tez to wie -i wlasnie dlatego tak sie zachowuje. widac lubisz tak!! gdzie ty dziewczyno mialas glowe jak sobie go wybieralas???

nie jestes zla tylko naiwna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a on to dobrze wie :D:D ja bym glaba potraktowal na spokojnie....:) i z usmiechem na twarzy- natychmiast obrzucilby cie obelgami ze pewnie juz go nie kochasz :D:D:D kobieto na serio -daj mu sznurek przy najblizszej okazji i powiedz zeby zrobil to po cichu-bo jeszcze dziecko obudzi! a jak nie zrobi tego to niech wypierdala z domu bo ty nie zaslugujesz na takie traktowanie..:) (ale to ja bym zrobil-ty jestes za miekka-dlatego masz tak jak masz :P:P) a teraz ide z psem-wybacz :) moze za 10 min jeszcze tu wdepne :P

Gość kasiulka24
proszę jeszcze ty mnie musisz zdołować na maxa!!!!!!!Wiem byłam głupiai byłam dziewicą myśłałam że ten problem z tym przedwcz......... minie a skąd ja mogłam wiedzieć że to mi tak w życiu zawadzi na początku myślałam że to tak mam być i to mi wystarczało.Ale zbiegiem lat zaczeło mi brakować sexu potrzebowałam go i mówiłam mu o tym.A co do tego wieszana się to jest tak od kilku miesięcy!!!!!A nie sypiamy ze sobą około 10 miesięcy!!!!!!poprostu boje się sexu wole go nie mieć wcale jak ma kączyć po 2 min.

mozemy sie umowic :):) gwarantuje nocke nie przespana!!!! :D:D

ps. predzej czy pozniej i tak mu rogi dorobisz :) mysle ze lepiej predzej!! i znajdz sobie faceta dobrego w luzku i takiego ktory bedzie szanowal ciebie !! a teraz juz lece z piesem ..... zaczekaj tu na mnie- jeszcze cie troche po doluje- bo lubisz :)

Gość kasiulka24
Przepraszam aż sie rozryczałam ale ja chyba naprawde jestem głupia zamiast złożyć już dawno papiery by ja i moja córeczka żebyśmy miały spokój bez krzyków awantur itd to ja jeszcze z nim jestem BO Się BOJE ODEJSĆ od NIEGO!!!!!!!!!!!!!!!idiotka ze mnie

no i jak -jestes? czy juz wymieklas??

Gość kasiulka24
jestem jestem !!!!

Gość kasiulka24
Rodzina nalega by iść do specjalisty ale Ja już nie jetem pewna czy chcę powrotu do tego bagna czy wole się rozejść.Czyba już nie będe potrafiła odbudować miłość czuć znów pożądanie itd

Gość kasiulka24
narazie doszło do tego że się go brzydze dosłowinie mam odraze nawet jak chce mnie dotknąć czy przytulić.Ja pierd...... co się ze mną dzieje!!!!

Gość kasiulka24
faktycznie problem... to chyba już ty masz dość słuchania tego wszystkiego ??????

jak to co sie z toba dzieje-najnormalniej PRZEJZALAS NA OCZY :D:D to znaczy -zaczynasz przegladac :D:D

nie nie mam dosc!! (teraz jestem pod swoim nickiem) :) ile ty masz dziewczyno lat?? podejrzewam ze mloda siksa jestes :)

Gość kasiulka24
ech 24 latka

Gość kasiulka24
Ja problemu ze sexem nie mam !!!!!!!!!!!a więc

hehe 24- tak czulem...........wybacz ze to powiem ,ale to jest kolejna zenada-mlode atrakcyjne kobiety-zamiast cieszyc sie mlodoscia-korzystac ile wleziie-zeby pozniej nie stekac: "jaka ja glupia bylam" to robia sobie dzieci- nie maja pojecia o zyciu, i czesto wybieraja sobie na partnera jakas niedojde zyciowa-tylko dlatego ze mial "bajer" albo podobal sie kolezanka. kompletna klapa. facetow trzeba tak samo testowac jak rower przed zakupem!!! trzeba z nim isc do wyrka-zeby wiedziec czy cie zaspokaja nalezycie-i pomieszkac z nim-zeby sprawdzic czy nadaje sie na PARTNERA!! KUMASZ???