Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka24

Mąz mi grozi ze się powiesi!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kasiulka24
Powedz mi to jako Facet wiesz że twoja kobieta jest nie zadowolona z waszego sexu wiesz że płacze z tego powodu po kącikach a co najlepsze o tym ci mówi co jest nie tak i co zostawiasz to jak jest czy starasz się żeby i jej było wspaniale.Co ma do tego męska duma niech on sobie ją w buty wsadzi!!!!!

wybacz-ale na to pytanie nie jestem w stanie odpowiedziec....zawsze na pierwszym miejscu stawialem zadowolenie partnerki. i chyba dlatego zadna nigdy sie nie skarzyla :D bo widzisz- mnie sprawia ogromna radoche -zaspokojenie kobiety-wtedy jestem spelniony :D

Gość kasiulka24
Masz racje też tego żałuje ale tak miał człowiek wpajane i czekałam na tego księcia i teraz go mam.załuje tego że nie spróbowAŁam tego z nikim innym wtedy niewiem czy bym za niego wyszła ale teraz to już po ptokach!!!!!!!

ale mysle ze facet ktory chowa sie za problemem i uzywa sztuczek zeby tylko zmienic temat lub przezucic wina na kobiete-to dupek,mieczak i TCHURZ-a co najgorsze-ma najlepsza droge zeby zostac alkoholikiem!!!!!!!!!!!!!!!!!! puki jeszcze mloda jestes-pomysl czy chcesz sobie spaprac zycie?? czy nie lepiej puki jeszcze masz "branie" i figure-poszukac sobie kogos NORMALNEGO bo ten twoj niestety nie jest normalny- i jesli go nie pogonisz to on juz ci da popalic w zyciu :P

Gość podszywaczek
jakby mial to zrobic , to juz by wisial ... szantazuje Cie... to normalne ... jest malo pewny Siebie ... a to jego sposob na obrone ...

Gość kasiulka24
a co na to małżonek? 6 lat starałam się z nim rozmawiac to on zawsze to olał zawsze powiedział jutro pomyślimy o tym i co i nic nawet jeszcze kilka latek temu mu zagroziłam że jak tego nie zmienimy to albo odejde albo go zdradze!!!a teraz od kilku miesięcy to on chce iść ale ja już niemam sił i chyba już tego nie chce bo mu teraz tego brakuje a ja to co 7 lat męczarni!!!!!!!!

hahahahaha- ksiaze w lsniacej zbroi i na bialym rumaku hihihihihi dziewczyno ja tez bajki lubie-serio-ale to sa tylko bajki :P:P ps. niby co jest za pozno?????????????????? wytlumacz mi bo nie kasam??????????????

Gość kasiulka24
Dziękuje że dajecie mi troche Wiary w Siebie!!!!!!!!!!

boziu- widzisz i nie grzmisz??? 24 lata..7 lat z jednym facetem-czyli mialas 17...to sie nie dziwie ze glupote zrobilas-wszak dziecko bylas! a co na to twoi rodzice?? nie przetrzepali ci dupy?? czy mieli to totalnie w dupie?

Gość kasiulka24
żałuje przeszłości !!!!!!!!!!!! ale teraz muszę zacząć realnie myśleć a co najgorsze pracuje jest tam pewnien facet zaczeliśmy ze sobą dużo czasu przebywać świetnie się dogadujemy i........ właśnie zaproponował mi zabawe niewiem co robić nigdy męża nie zdradziłam!!!!!ale myśle o tym cały czas

Gość kasiulka24
Boje się reakcji rodziny i bliskich że ich zranie i czy nie zostane z tym sama!!!!!!!jeszcze na dodatego wiecznie grozi że zabierze mi dziecko a ja bez niej to już nie ja!!!!!!!

kolejna GLUPOTA- po1-"kuda zywiosz nie jebiosz"-nie szuka sie kochanka tam gdzie sie mieszka lub pracuje!!!!!!!!! wbij to sobie do glowy!! po 2-przeszlosci nie mozna zalowac-dlaczego- bo to co daje ci po dupie to cie UCZY-tylko musisz nauczyc sie wyciagac wnioski z bledow!! zalapalas????????????

K U R W A !!!!!!!!!!! (sorki ,ale znowu nawijasz jak potluczona) co cie obchodzi rodzina??????????? czy rodzina z nim spi???????? czy rodzina wysluchuje awantur??????? czy rodzina przezywa to co ty przerzywasz????????? co za pojebane myslenie.......... niech rodzinka z nim zamieszka i niech wtedy sie wypowie-ciekawe czy beda mieli inne zdanie!! toz to moherem zajezdza

Gość kasiulka24
Pewnie mieszkam w małej miejscowości a tutaj to mam nic!!!!! wiec co mam ruszyć na Wawe by sobie kochanka poszukać.

Gość kasiulka24
problemami !!!!!!!!!!!!!!!! jakie będa a napewno się pojawią

hihihi- i ze ci dziecko zabierze hihihi niby na jakiej podstawie??jestes alkoholiczka? puszczasz sie na lewo i prawo?? zaniedbujesz corke?? co robisz nie tak zeby mial podstawy do odebrania ci dziecka??

Gość kasiulka24
naprawde nie chcę ich tym wszystkim obarczać oni mają swoje sprawy swoje problemy!!!!!!!

jasne- ja jestem z wawy- wiec masz juz polowe sukcesu :D:D jakimi problemami???? prosze o konkrety!!!!!!!!!!

Gość kasiulka24
WIEM Straszy mnie ale nie wiesz jak to bardzo boli !!!!!!

Gość kasiulka24
zwali się na głowe córka z dzieckiem i na dodatek z połową kredytu mieszkaniowego a to przyjemne nie będzie a wiem że ja z swojej pensyjki nie dam rady sama.Choć nigdy ale to nigdy nie prosiłam ich o pomoc starałam się być samodzielna!!!!!!!!!

co to znaczy-obarczac ICH problemami?? i jeszcze jedno mi odpowiedz- jesli oczywiscie potrafisz!! :P czyz przyjaciol nie poznaje sie w potrzebie?? po co ci falszywi przyjaciele?? takich nalezy olac i pogonic jak najdalej!!!!!!!!! jesli twoi bliscy sa naprawde twoimi BLISKIMI-to zrozumieja ze u ciebie zle sie dzieje- i bedzie im zalezalo na twoim dobru..wiec pomoga!! w przeciwnym wypadku -pogon ich bo nie sa warci spluniecia!!!!!!!

to ladnie o tobie swiadczy zes samodzielna- ale od tego ma sie rodzine-a szczegolnie rodzicow zeby w trudnych chwilach pomagali!!!!!!!!!TO JEST NORMALNE jesli nie potrafili ci glupoty wybic na czas z glowy- to obecna sytuacja jest po czesci i ich wina- wszak to rodzice sa odpowiedzialni za swoje dzieci!! czyz nie????????? a kredyt masz ty sama czy oboje splacacie???

wiem ze to boli!!!!!!! ale wiedz tez ze nikt nigdy nie bedzie cie szanowal-jesli ty sama nie zaczniesz sie szanowac!!!!!!!!

hm....widze ze krolewna sniezka nam zasnela nad klawiatura :D:D albo kochany sie zbudzil i robi kolejna awanturke :D

Gość kasiulka24
antychryst masz racje !!! muszę ci podziękować bo niestety z nikim tak nie mogłam o tym porozmawiać Dzięki!!!!!!!!! czasami mnie zkrytykowałeś ale miasz w tym racje.

Gość kasiulka24
ja piero..... no bym miała nie ciekawie jak by teraz wstał!!!!!!!!!!

:D:D:D:D jakbym cie glaskal po glowie to nic by do ciebie nie dotarlo....ciekawe tylko ile z tego ci zostanie i co z tym zrobisz :P bo wygadac sie to nie wszystko- to taki wentyl bezpieczenstwa-ale problem pozostaje. ciekawe czy nie stchurzysz.??