Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka24

Mąz mi grozi ze się powiesi!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ps. sama piszesz- "oj bym miala jakby sie zbudzil".......dziewczyno-co to za zycie?? chcesz tak miec do smierci??? zastanow sie nad tym.

Gość kasiulka24
a co do kredytu mamy wspólny braliśmy go jak jeszcze małżeństwem nie byliśmy kazdy z nas ma po połowie!!!!!!!!!Niewiem co to będzie

Gość kasiulka24
z jednej strony jest taki lęk ale z drugiej chce rozwodu i jestem tego pewna!!! tylko ten strach czasami jest silniejszy ode mnie!!!!!

no to super- ty splacasz swoje on swoje-albo on ciebie i on zostaje albo on sie wyprowadza i ty go splacasz. poza tym mozna mieszkanie sprzedac nawet nie splacone!!!!!!!!!! ja nie widze problemu-poza tym ze i tak ktos na tym troche straci-ale forsa nie jest warta spaprania sobie zycia!!!!!!!!!!!!!

Gość kasiulka24
Tak moge zostań z niczym !!!ale jednoczesnie odzyskam wszystko spokój mój i dziecka.A to jest dla mnie ważniejsze niż cała reszta!

a strach to normalne uczucie- towarzyszy kazdemu czlowiekowi w roznych sytuacjach- to znaczy ze czlowiek MYSLI :D:D zaloze sie ze przed pierwszym udostepnieniem mu krocza tez (oprocz chcicy)towarzyszyl ci lekki strach! a teraz jakbys chciala sie sexic-to tez bys sie bala?? tak jest ze wszystkim-za pierwszym razem zawsze sie boimy w jakims stopniu :D:D

Gość kasiulka24
normalnie aż się pojawił uśmiech na mojej twarzy!!!!!!!!

Gość kasiulka24
Szkoda że niemam kogoś tu tak blisko siebie by mógł mnie wsperać tak jak TY!!!!!!!!!!!

ps. to znaczy ze ja daleko jestem.. :( hm...a juz myslalem ze poza oswieceniem-to i na kochanka sie nadam :D:D:D

Gość kasiulka24
Mam nadzieje że będe mogła hihihi Dziękuje ci za poświęcony dziś dla mnie czas ale ja już muszę mykać rankiem trzeba wcześnie wstać!!!!! Ale z pewnością jutro tu zaglądne mam nadzieje że sobie popiszemy jeśli będziesz miał ochote!!!!Papa Miłych snów

ja tez juz spadam-jakby mnie tu nie bylo... to pisz na maila :D jesli oczywiscie bedziesz miec ochote :P pa.

w cale to nie prawda że jak mówi to się nie powiesi na to nie ma reguły kolega mówił tak z przez parę miesięcy i parę dni przed wigilia zrobił im prezent powiesił sie miał 19 lat obok w innej miejscowości w tym dniu powiesił się tirowiec okradli go a tak to pozytywne myślenie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=14970 anioł ci pomoże Archanioł Haniel - patron miłości Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z mHością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księźycu. Archaniot nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej milości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry”, ModliIwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi milość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiła? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnateżć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami.

Właśnie, to nie prawda, ze jak ktoś mówi, że się zabije to tego nie zrobi. W rodzinie bliskiej tak miałam... On mówił, że to zrobi od paru lat i w końcu się powiesił...

jak chce się autorko powiesić, to niech to zrobi skutecznie. U mojej żony na oddziale w hospicjum, leży takie warzywo co się wieszało i go odratowali, żadnego porzystku z durnia nie , nawet dzieciaki nie mają szans na rentę rodzinną

Gość kasiulka24
Chciałam dziś mu oznajmić o tym że zamierzam złożyć pozew o rozwód ale nie miałam odwagi .Boje się tej reakcji!!!! ale czuje że muszę to zrobić!!!!!!

Gość kasiulka24
Już mam to w Dup......... co o mnie pomyślą inni to ja mam być szczęśliwa i moje dziecko a innego rozwiązania już nie widze ......!!!!

Gość silent observer
Sądząc po ortografii droga Autorko pochodzisz z robotniczej rodziny, z miasta do 50 tys. mieszkańców. W takiej sytuacji jedyne co możesz zrobić, to odejść z tego świata, bo na polskiej prowincji nie masz perspektyw.

"Wiem byłam głupiai byłam dziewicą myśłałam że ten problem z tym przedwcz......... minie a skąd ja mogłam wiedzieć że to mi tak w życiu zawadzi na początku myślałam że to tak mam być i to mi wystarczało" To nie należy myśleć że się zmieni:P.To tak jakbyś myślała że noga odrośnie:P.Do tego tak bywa często że ktoś tak myśli:P.

Gość kasiulka24
Do silent observer jeśli coś ci się tu nie podoba to po co wogóle tu Zaglądałeś!!!!.A co do mojej ortografi hmmm uważam że jest ważne co napisałam a nie czy zrobiłam tak jakieś małe błędy!!!! Acha i tak jestem z małej miejscowości i co z tego?? To niby że niemam szans by być tą szczęśliwą,a więc gówno prawda mylisz się BęDe NIĄ!!!

Gość kasiulka24
Do Amant Wszech Czasów k.odwetowa Teraz to Już WIem ,ale wtedy inaczej troche myślałam.

Gość kasiulka24
antychryst Oj ciebie to tylko takimi póżnymi Wieczorkami można tu zastać.......Powiem ci tyle dzięki naszej rozmowie spojrzałam na świat troszke z innej strony z tej lepszej!!! chyba wiem co mam już zrobić.....!!!!!Pozdrawiam***

no to sie ciesze :):) i tez pozdrawiam. ps.a bywam roznie-w zaleznosci jak skoncze prace-lub jesli nie mam nic innego do roboty :D poza tym zawsze mozesz pisac na maila!!

ps2 olewaj cieplym moczem tych co wartosciuja czlowieka po ilosci bledow ort. oni maja waskie horyzonty i sa zakompleksieni-wiec wyzywaja sie na tych co maja jakies slabosci :D:D:D masz racje-tresc jest wazna ,a nie bledy.....:D

Gość kasiulka24
Zrobiłam to powiedziałam Mu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co teraz i co dalej będzie!!!!

Gość kasiulka24
Co mnie zaskoczyło był jakoś dziwnie spokojny!!!! powiedział że jedzie do Rodziców i że rano przyjedzie do córeczki.Co mnie najbardziej boli to to ze nie chciał porozmawiać jak cywilizowani ludzie!!!!

Gość psiapsióła24
M

Gość kasiulka24
Masz racje...... bo do dziś z nim po ludzku porozmawiac nie mogę.Mam nadzieje że w końcu przyjedzie i porozmawiamy.On jest zdania że on niema oczym ze mną rozmawiać bo to JA już o wszystkim zadecydowałam!!!!