Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala cytrynkaaaa

Natrętne choróbsko...!!!!!!

Polecane posty

Gość mala cytrynkaaaa

Witam! Od wigili męczy mnie choroba...Najpierw ostry ból gardła nie do zniesienia, potem katar, zatykanie uszu a teraz do tego jeszcze kaszel...Gorączka waha się między 36,5 a 37,5...Boli mnie z tyłu pleców (nie wiem czy to nerki czy to płuca?) Z osłabienia z nosa leci mi krew... Wiem że powinnam biegiem do lekarza ale gdzie ?? Święta i albo kogoś nie ma albo nie przyjmują. Nie wiem jak już mam się leczyć...Może ktoś miał podobne objawy ? Jutro postaram się zapisać do ośrodka ale dzisiaj nie wiem już co mogę jeszcze zrobić żeby sobie ulżyć...:(

czosnek ale polski i to 3,4 ząbki i to tego pietruszka nać i razem posiekać i zjeść

na izbe przyjec jedz bo sie wykonczysz . nie ma co czekać na grype mozna umrzeć.

Witam choroba złapała mnie 19stego grudnia, gorączka 39 stopni, katar, kaszel, ból głowy, oczywiście nie obyło się bez antybiotyku. Gorączka trzymała się jeszcze przez 4 dni. Z wymienionych dolegliwości pozostał mi tylko kaszel ale jest już coraz lepiej. Oto przepis na własny syrop, który zastosowałam i mi pomógł. -15g cynamonu mielonego -15 g gałki muszkatołowej mielonej -15 szt goździków całych zmielić -200 ml miodu naturalnego wymieszać i jeść 1 łyżeczkę 4 razy na dobę Warto spróbować, mnie pomogło, po jednym dniu od zastosowania kaszel zaczął się odrywać. A pozatym: ciepłe mleko, żółtko, rozgnieciony czosnek, szybko wypić i do łóżka grzać się ;) Zdrówka życzę 🌻

Gość mala cytrynkaa
dziękuję za rady :) co do izby przyjęć to bez przesady przecież nawet wysokiej gorączki nie mam :o pewnie władowali by mi kolejny antybiotyk (przez dwa lata co najmniej co 3 miesiące je pożeram) i kazali siedzieć w domu ot ich cała filozofia :o