Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łapyłapy4łapy

Podkład, fluid czy korektor?

Polecane posty

Gość łapyłapy4łapy

MAm takie pytanko, jaki podkład jest godny polecenia? Mam cerę normalną, jasną, od czasu do czasu wypryski a potem czerwone plamki po nich, mam 25 lat. Szukam kryjącego fluidu który by to zamaskował ale żby nie byl ciężki. Mam też cienie pod oczami, nie jakieś bardzo ciemne czy rzucające sie w oczy, ale są. Zastanawiam sie czy nie lepiej kupić oddzielnie jakiś fluid a pod oczy korektor w płynie czy coś takiego, nawet za bardzo nie wiem jakie kosmetyki istnieją na rynku. Proszę o jakieś porady. Dzięĸi z góry.

Gość Fluid z firmy AA
Lub Irena ERis , nie zatykają porów są lekkie , i bardzo dobrze kryją Najlepiej z AA - do Twojej skóry wybierz kolor - KOśc słoniowa

Gość łapyłapy4łapy
a ten z AA ma jakąś konkretna nazwę? czy poprostu fluid?

Gość fluid z AA dobrze kryje
Toż to największe gówno świata. Pod oczy korektor tylko kanebo albo YSL, także w pisaku. Najlepsze jakie są, kryją i nie wysuszają skóry. Na twarz nie kupowałabym mocno kryjących podkładów, lepiej kupić bazę ze Smashbox a do tego na przykład podkład w kompakcie (wygląda jak zwykły puder) estee lauder, efekt będzie bardzo naturalny. Na przebarwienia polecam peeling migdałowy u dermatologa i wystarczy wtedy odrobina pudru. W domu można spróbować 15-minutowej maseczki z clinique'a, jest naprawdę dobra. Ale przebarwienia lepiej usuwać u dermatologa niż wydawać pieniądze na kosmetyki. Zaraz mnie zjadą, że drogie itp. Ale prawda jest taka, że ładnej cerze we wszystkim dobrze, ale jak się ma problemy jakieś to niestety tutaj trzeba sięgnąć po coś lepszego. A masz taką skórę jak ja i wiem po sobie, że nie ma sensu oszczędzać na skórze. Z tanich kosmetyków polecam markę Inglot.