Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreol874963

Andrea Bocelli

Polecane posty

Gość kreol874963
??

Gość kreol874963
jak to?

Gość khgfhjgf
co o tym myślicie??

Gość khgfhjgf
co myślicie??

Gość hermiona/
zez w morde- i jak mam go teraz spokojnie sluchac...shit czasem lepiej nie wiedziec

Gość Pol_a
Prawda często boli... Cóż począć...

Gość ufjhfghfk
zrobili z chłopa damskiego boksera

Gość mrta96kotlin
Siema. Powiem Wam, że sama nie wiem ci o tym myśleć... Ta informacja (choć nie wiem, czy to prawda) obrzydziła mi jego muzykę. ;-( Ale odpowiadając na pytanie, to tak- uważam, że coś jest w tym facecie, mi on się bardzo poboba, i to, że nie widzi nie ma dla mnie żadnego znaczenia.

Gość olapaolalala
jak miała na imię jego pierwsza żona??? moim zdaniem jest baaardzo przystojny i ma piękny głos :)

Gość okropni sprawcyyyyyyyy
te siwe włosy go postarzaja..powinien sie zafrabowac..

Gość Marta96kotlin
Cholera! Długo się nad tym zastanawiałam i nie wierzę w to, że Andrea jest tyranem i damskim bokserem. Człowiek, który ma taką wrażliwość nie może byc zwykłxm chamem. Andrea, jestem z Tobą!

Gość Marta96kotlin
Okropni Sprawcy, po co ma się farbować? Niektórzy ludzie umieją pogodzić się z upływem czasu, a inni najwidoczniej nie. :-/

Gość lala xD
to nie prawda że bił żone , nie dał by rady bo jest niewidomy.nie da się przytrzymać za ramię i bić!jego żona dała by sobie z nim rade,a pozatym to tylko ploty mam swoje żródła i to wiem!

Gość nicek
Zamwiąż sobie oczy tak, żeby nic nie widzieć i spróbuj kogoś zbić zanim niewidomego o to oskarżysz. Wyjątkowej urody i on i jego żona (nie uznaję "nierozwodów" kościelnych) byli najszczęśliwszą parą pod słońcem, póki go artystki z rodziny nie wyrwały, bo z nim mogły zarobić dużą forsę i sławę. Żona nie organizowała mu występów, bo się na tym nie znała; korzystał z usług fachowców. Córka tenora uzależniła go od siebie artystycznie i prywatnie (natrętne umizgi). Niewidomy człowiek może korzystać tylko z tego, co do niego przyjdzie i trudno mu przed oszustami umknąć.

Gość gość
Ech..."bił żonę"...brukowce byle co napiszą żeby tylko się sprzedać. Mnie nie obchodzi jego prywatne życie. Uwielbiam jego głos i większość jego pieśni. Dla miłośników dedykuję ...Con te Partiro :-) http://youtu.be/tcrfvP11Hbo

Gość gość
I również tę, z Mario Rayes i Andrea Bocelli (coś a'la w Meksykański deseń) "Sin Tu Amor"............oooooochhhhhh.....gdy zamknę oczy...dostaję gęsiej skórki.

Gość gość
pieknosci fizycznej w nim niewiele,raczej jezeli jest,to w jego sztuce...Zony ,tej pierwszej,nie bil,tylko niesamowicie zdradzal .

Gość nicek
Kto bywał materacem dla niesamowitych zdrad? Oj plotkarze, plotkarze! Wszystkich potępią, byle nie winnego. Przecież wielu rozwalało to małżeństwo i dążyło do nieodwracalnego skłócenia Watykanem, chyba tylko dla zysku. Matka łatwo nie daruje sponiewierania swoich dzieci. Orzeczenia o niewążności ślubu wykopsują dzieci z pozycji ślubnych na nieślubne, wówczas tracą pewność siebie, stają się skryte lub agresywne, więc to żaden dla rodziców interes. Niewidomemu trudno umknąć przed oszustami!

Gość nicek
Praca A.B. to pobyt poza domem czasem przez wiele dni, współpraca z artystami i ze względu na nieporadność całkowita od nich zależność. Jego żona w tym czasie rodziła i wychowywała dzieci. Włosi to katolicy wierzący BŁĘDNEJ interpretacji Biblii, że żonę Bóg stworzył mężowi do pomocy w tym co ON robi. Tymczasem w Rdz2 pisze, że Bóg stworzył człowieka i podzielił go na płcie, aby był płodny i zaludniał ziemię, aby nie był na niej sam. Bóg tylko pierwszego człowieka ulepił z ziemi, a kolejnych buduje w łonach matek. Mężom polecił żywić całą rodziną. Jak widać, zobowiązał mężów do zważania na potrzeby żon i im dogadzania. Teologia - odwrotnie: wangażowała kobiety w żywienie rodzin i dołożyła im bezwzględne mężom posłuszeństwo. Pozbawiła je czasu i siły na rodzenie i wychowywanie dzieci. Wszystkie rodzinne nieszczęścia są owocem tego kłamstwa. Może Polkom też się ta informacja przyda w porządkowaniu ludzkich spraw. Pora na to, bo bałagan nieba sięga i wyżej nie da rady.

Gość gość
Te wasze rozumki... Naprawdę nie macie własnego zdania? Ktoś puści wam plote i we wszystko wierzycie?! Andrea nigdy nikogo nie uderzył. Nie jest tyranemi. (Swoją drogą widocznie ktoś bardzo mu zazdrości ze mówi tak na jego temat) Wszystkie wydawnictwa gazet śledzą życie gwiazd i są gotowe wymyślić największe oszczerstwa byle by dostać kase. Znam go dobrze. Wiem ze jest miłym spokojnym człowiekiem. Przede wszystkim szczerym i ma ogromny szacunek dla kobiet. Jeśli nie wiecie to dzieci zostały z nim bo to z jego była żona był problem. Jest kochającym tatą i mężem. Ma cudowny głos. Taki męski, ale kojący i delikatny. Tego aż się chce słuchać. Kiedy zobaczyłam wasze komki o tym ze jest tyranem i żonę bil to dostałam gorączki. A dlazego szacunek dla kobiet? Obejrzyjcie jego duety z kobietami. Jest tam niezwykle szarmancki. Dżentelmen. Poza tym widziałam mnostwo zdjęć z ukrycia np na rodzinnym wyjściu czy spacerze, jeździe na rolkach czy rowerze. Tam miłość rodzinna aż wylewa się z ekranu. Jestem jego oddaną fanką. Ciesze się ze zdobył taką sławę bo on jest stworzony do tego by śpiewać. I nie zasługuje na takie ludzi jak wy-oczerniajacych go i słuchania każdej ploty. Ma cudowny charakter, ale tego chyba nie muszę mówić. Jest niewidomy - fakt. Ale to tylko umocniło jego charakter. Mimo tego jest niezwykle przystojny. Ma piękny uśmiech. Bardzo zadbany. Mogę go słuchać i oglądać godzinami. Zakochałam się w jego głosie jak i w jego samej osobie. A wy, ludzie nie macie nic innego do roboty tylko pisać oszczerstwa na takiego ze tak się wyrażę "Anioła"?

Gość gość
Gratuluję słuchania każdej płoty. Dlaczego nikt z was nie ma własnego zdania? Andrea jest niewidomy, wiec to już pierwszy argument na to ze nie bylby w stanie uderzyć kogokolwiek. Drugim jest to ze ma zbyt dobry charakter i daleko mu do stosowania przemocy. Przeciwnie, jest niezwykle czułym i miłym człowiekiem. Slepota nie stanęła mu na drodze do realizowania marzeń a wręcz umocniła jego charakter. Gdybyscie troszke więcej poczytali na jego temat, posłuchali wywiadow z jego dziećmi i żona zobaczylibyscie ze to człowiek o wielkim sercu ❤. W stosunku do kobiet to prawdziwy dżentelmen