Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sliczniutenka

Pierwszy seks z nowym facetem......

Polecane posty

No właśnie, już jakiś czas się spotykamy, było kilka sytuacji, w których już prawie by doszło do czegoś więcej, ale ja się jakoś boję. Tzn. Miałam wcześniej dwóch partnerów seksualnych, z którymi byłam bardzo długo. Czasami się zastanawiam jak teraz to wszystko wypadnie, jak się zachować, no niby wiem,że to samo wychodzi. Nie macie jakiegoś takiego lęku, że pomyśli po pierwszym seksie, że nie jesteście \"dobre\"? Chodzi mi głównie o partnera, który powiedzmy jest bardzo doświadczony. Zresztą już sama nie wiem czy ktoś zrozumie o co mi chodzi. Ale gdyby znalazła się taka osoba to proszę o odp. A i jak myślicie po jakim czasie spotykania się można się oddać?

Gość rusdifidusoiufodsoifuifsoifsui
"Zresztą już sama nie wiem czy ktoś zrozumie o co mi chodzi." watpie " i jak myślicie po jakim czasie spotykania się można się oddać?" ale co oddac? Swoj wianuszek?

wiem o co chodzi :) nie stresuj sie tak bo wam nie wyjdzie z moim meżem miałam podobnie denerwowałam sie a było bajecznie ale i spontanicznie

Gość animka 31
rozumiem cie bo ja mialam tak samo tylko ze ja sie rozwiodlam i bylam dlugo sama. pozniej spotkalam jego i w koncu nadszedl ten moment ze bylismy sami i takie tam ;) no i mialam obawy bo rodzilam dziecko, mialam rozstepy na brzuchu a on byl na dodadtek mlodszy. ale wiesz co teraz jak to wspominam to smiejemy sie z tego oboje:) mamy wspolnego synka i wiem ze warto bylo:)a on coz nie parzyl na moje rozstepy bo byl tak podniecony ze nawet nie zauwazyl kiedy mialam orgazm;)glowa do gory

Gość OWSZEM owszem
Mam podobny problem Wczesniej spalam tylko z czlowiekiem z ktorym bylam w 8letnim zwiazku. Teraz pojawila sie nowa osoba. Jest doswiadczony i mimo kilku okazji jakos nie moge se przelamac

Jeżeli chcesz,żeby został Twoim mężem - czekaj dwa trzy miesiące. Pół roku - góra. Jeżeli nie planujesz z nim przyszłości - na co czekasz? pamiętaj tylko o prezerwatywie.

kamienny rozbroiłeś mnie :D a co po 2 tyg znajomosci jest seks to już meżem nie bedzie :D:D

to normalne że każdy z nas się stresuje przed tym pierwszym razem bo jest to wchodzenie w nieznane.Nie przejmuj sie ,bo my faceci mamy gorzej ,bo czasami nasz "przyjaciel" odmawia posłuszeństwa i to jest niezależne od nas a im bardziej chcemy tym "on" bardziej wymięka czasami aż tak się kurczy że trudno go znaleść miedzy jądrami

Wiem, że nie da się określić czasu po jakim powinno się kochać z chłopakiem, bardziej może powinnam zapytać, ile czasu Wam to zajęło? Fajnie,że niektórzy mnie zrozumieli. Chociaż pewnie jak już do tego dojdzie to samo się dalej wszystko potoczy. Tylko właśnie jakoś nie mogę się przełamać.....

Gość Frolka
pierwszy seks dziś czy za trzy lata nie świadczy o tym że zbudujecie razem poważny związek czy nie Ja z moim obecnym facetem na 1 rande poszłam do łóżka :D i...i dalej szalejemy za sobą i na razie nie w głowie nam rozstania :D A może dlatego się stresujesz, że chcesz to zaplanowac? Po prostu jak masz ochotę to to zrób i juz. Ja też swoje lata już mam, ciało nie tak gibkie jak 15 lat temu, a facet zdaje się tego nie zauwazać i napala sie az miło popatrzeć. Rzeczywiście jak facetowi dobrze w łóżku to nie zauważa niepotrzebnych fałdek i tym podobnych rzeczy :D

przepraszam za pomyłke :) nie da sie zaplanowac seksu bo wtedy moze byc wielka klapa

Być może po prostu waham się czy już powinnam pozwolić na więcej, cy jeszcze nie. Ochotę mam, ale dalej to chyba sprawa moralności. Żeby nie pomyślał, że "łatwa" jestem. I wiem, że od tego kiedy się odda facetowi, nie ma znaczenia co będzie dalej między nimi. Moja koleżanka bardzo szybko "uległa":) i są już bardzo szczęśliwą parą od 2 lat :))

Gość sdfdgrthyh
Kamienny anioł, hipokrytko, czyli po prostu udajesz, że nie jesteś łatwa?:o:o.

Gość Frolka
ileż Wy macie lat i na jakiś wioskach mieszkacie, że używcie słów "łatwa - oddawać się" :D niezłe średniowiecze!

to czy on o tobie pomyśli że jesteś łatwą zależy od wychowania faceta W`pewnych środowiskach jest przekonanie że każda kobieta nie dziewica jest kurwą ktora dawała każdemu bo taka jest teraz moda a to że nie dajesz to zaczy że chcesz go załapać na małżeństwo.Wiec sobie poluzuj jak masz ochotę to się puść z nim i zobaczysz co z tego wyniknie

Gość ja bym sie nie martwila

..ze on pomysli ze jestes nie dosc dobra ani nic z tych rzeczy. Wez pod uwage ze on sie prawdopodobnie bedzie bardziej denerwowal od ciebie, a skoro dochodzi juz do sytuacji lozkowej to znaczy ze facet cie pragnie i bedzie napewno napalonyi wszystko pojdzie gladko. Dla niego juz samo to ze jest z kobieta jest zajebiste. Jesli masz ochote sie z nim juz kochac to nie przejmuj sie tym co on sobie pomysli, to jest ze jestes latwa itp. Co prawda w pewnych srodowiskach "ludzi ograniczonych" pokutuja pewne stereotypy dotyczace kobiet ktore wczesnie decyduja sie na seks z nowym partnerem ale jesli twoj facet ma choc troche oleju w glowie i cos do ciebie czuje poza pociagiem seksualnym to nic takiego sie nie wydarzy. Jesli nie jest idiota, to nie bedzie tez ocenial twoich zdolnosci seksualnych po waszym 1 razie bo dla kazdego normalnego czlowieka jest oczywiste ze jest to sytuacja stresujaca i nie do konca jestesmy soba wtedy. A jesli jednak zdarzy sie inaczej to znaczy ze masz glupiego i ograniczonego faceta i lepiej od razu go olej.

tak, tylko ze to ze z toba idzie do lozka na 1 randce nie znaczy ze miala wielu partnerow w przeszlosci i ze z innymi tez tak bylo. Moze tak byc a moze po prostu tylko ty tak na nia dzialasz. Ja z moim 1 facetem poszlam do lozka po 3 (!!!!!) latach bycia ze soba (dodaje ze bylismy w tym czasie oboje doroslymi ludzmi. Z drugim poszlam do lozka na 2 randce. W obu prezypadkach udalo nam sie stworzyc szczesliwe zwiazki. Aktualnie na uczuciowym jest topik laski ktora facet zdradzil z inna bo nie byla gotowa na seks z nim i przeciagala ten moment. I kto was faceci zrozumie?

kolejna sprawa, ze wezcie tez pod uwage ze nie kazda dziewczyna ktora idzie z facetem do lozka na 1 rancde tak naprawde tego chce. Wiele z nich robi to pod wplywem nalegan faceta, ktory np wczesniej zapewnial ja ze kocha i chce powaznego zwiazku. Wiel z nich ma watpliwosci i czuja sie jak szmaty ale robia to bo boja sie jak facet odbierze odmowe, a moze wlasnie pojdzie do innej? I wy, faceci , naciskacie na swoje kobiety, chcecie wszystko przyspieszyc, a jak juz dostaniecie to czego chceiliscie to nagle zaczynacie sie zastanawiac czy aby wasza dziewczyna to nie jakas szmata co pierwszemu lepszemu daje. Troche rozsadku!!!

Jak juz nie bedziesz prawiczkiem to bedziesz szukal tylko takiej co cie bedzie sama ciagnela do lozka :)

Ja bym się nie martwiła masz racje. Taka natura ludzka, że osoby przeciwnej płci się przyciągają i nic się na to nie poradzi. Tym bardziej, nie zawsze jest tak, że ktoś tak bardzo na Ciebie działa. A skoro już tak się zdarzy to chyba normalna rzecz. Co innego jakbym się po kątach piernicz..yła. To tu to tam, za każdym razem z kimś innym.

Prawiczku!!! Macałeś się z dziewczętami!!! Jakie słowo :-D Rozczarowałbyś się gdybyś poznał mnie lepiej Prawiczku :-D

Ale czy ja chcę, poznać lepiej Ciebie :-D Oto jest pytanie :-D

Gość ZBULWERSOWANAAAAA
WSZYSCY JESTEŚCIE BANDĄ ZBOCZEŃCÓW!!! DZIEWCZYNY CO NIE CZEKAJĄ NA TEGO JEDYNEGO TO DZI**I I K**WY!!! ZAMIAST DO ŚLUBU CZEKAĆ TO NA PRAWO I LEWO SIĘ PUSZCZAJĄ!!! A POTEM ZDZIWIONE ŻE MAJĄ PROBLEMY!!! DO KOŚCIOŁA BYŚCIE POSZŁY WY LADACZNICE A NIE JAKIEŚ OKROPIEŃSTWA WYPISUJECIE!!! I JESZCZE JAKIEŚ PERWERSYJNE FILMY I URZĄDZENIA WAM W GŁOWACH!!! JEDYNIE SIEJECIE ZGORSZENIE!!! A FACECI ZAMIAST MARNOWAĆ NASIENIE I SIĘ ONANIZOWAĆ TO BYŚCIE POSZUKALI PORZĄDNEJ KANDYDATKI NA ŻONE A NIE BANDY PROSTYTUTEK WAM IMPONUJĄ!!! HOMOSEKSUALIŚCI I WYPACZENIA!!! DZIEŁO SZATANA!!! PÓJDZIECIE ZA TO DO PIEKŁA!!! BÓG WAS UKARZE!!! MÓDLCIE SIĘ O ŁASKE PANA I PRZEBACZENIE!!!

Prawiczku - ależ lubię Cię. Intrygują mnei Twoje poszukiwania kobiety. Ciekawią nawet. Zastanawiam się ile z tego, co piszesz jest prawdą :-D