Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiMiŚkA

sylwester

Polecane posty

Gość MiMiŚkA

Witam. Mam problem i szczerze liczę na Waszą pomoc. Znalazłam strój na sylwestra, lecz nie wiem czy jest on odpowiedni. Zamierzam ubrać czarną bluzkę z cekinami i dekoltem w serek, czarne rajstopy, chabrowe (granatowe) szorty i czarne czółenka na obcasie. Nie mam żadnych dodatków w postaci biżuterii :( myślałam o granatowych dodatkach, ale nie wiem, czy te szorty będą w ogóle odpowiednie na taka imprezę. CZekam na odpowiedzi. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.

Gość MiMiŚkA
Proszę o pomoc:(

Gość czarna_przeczka
A dobrze się w nich czujesz tj w takim kolorze?

Gość MiMiŚkA
Tak, dobrze czuję się w tej bluzce, ponieważ uwielbiam czarny kolor (jest wieczorowy i myślę, że odpowiedni na sylwestra). Szorty w chabrowym kolorze wybrałam po to, żeby ożywić nieco strój. Również czuję się w nich dobrze.Wydaje mi się, że szorty w czarnym lub innym ciemnym kolorze nie byłyby dobrym pomysłem. Ale wracajac do głównego tematu. Chciałabym dobrać do tego stroju jakiś dodatek (element stroju) w kolorze szortów, czyli chabrowym. Prosze o pomoc

Gość DolceFatima
UBIERZ SIE I ZROB FOTKE A POTEM NAM SIE POKAZ TO CI POWIEMY CZY BEDZIESZ SEXOWNA CZY TEZ RACZEJ POSZUKAJ CZEGOS NOWEGO.

Gość gulisiaaaaaa
a ile masz lat i gdzie wybierasz sie na impreze? wiesz, jesli jestes nastolatką (a na to mi wygląda) to ok, ale jesli jestes starsza to jakos nie bardzo widzi mi sie na Tobie ten komplet. Wygląda jakby coś nie grało...

Gość uelnkaaaaaaaa
zmienilabym te spodenki..nie pasuja wg mnie moze jakas spodniczka? a bizuterie mozesz pozyczyc ;)

Gość MiMiŚkA
Mam 18 lat. Wybieram się na taką kameralną imprezę. Będzie około 40 osób. Te rajstopy, które są na zdjęciu były ubrane tylko do zdjęcia. Zamierzam ubrać całe czarne bez wzorków. Te spodenki faktycznie nie wyglądają najlepiej, dletego myślałam o chabrowych dodatkach.

Gość gulisiaaaaaa
a nie lepiej zamiast krótkich szortów ubrac jakies spodenki nieco dłuższe, np przed kolano o fajnej lini a do tego zmienic bluzkę na jakiś top na ramiączkach albo coś w tym guście? jak dla mnie Twoja bluzka jest zbyt mocno zakryta jak na sylwka. za to szorty jaies nie takie jak trzeba. ja bym poszla w inną strone

Gość tutu
popieram, krótkie szorty nie prezentują się zbyt ciekawie. jeśli chcesz ożywić strój, odwróciłabym ubiór, tzn- czarne spodnie i jakaś kolorowa bluzeczka, top lub tunika :)

a ja myślę, że nawet da się coś z tym zrobić - dorzuciłabym do tego szare korale takie dłuższe lub jakis ozdobny szal moze byc nawet kolorowy- jeśli będzie tam się przeplatał ten kolor ze spodenek. Nie widzę jakie masz buty, ale krój tych spodenek sugeruje coś na wyższym obcasie. Możesz tez kupic cekiny w chabrowym kolorze i szarym np i poprzyszywac do tej bluzki - stanie sie bardziej wyjsciowa:) (Obstaję przy szarym kolorze bo nie przytłumi koloru spodni)