Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOżYNKA

MAMI SYNKOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ale to nie jest normalna
sytuacja!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a dlaczego ma sie z tym
pogodzić? i do konca zycia znosic takie traktowanie ze strony męża i tesciowej? ja naprawde nie zazdroszcze sytuacji.

dożynka ja Ci radzę nie myśleć o tym ... można jej zwrócic uwagę ale musisz mieć na uwadze, ze to moze wywołać odwrotny skutek, jakieś kłotnie z mężem itp, czasami takiej natretnej kobiecie trzeba ustapić, bądz nie reagować tak zacięcie, to wyjdzie Tobie na dobre, czasami nie zmienisz nikogo na siłę i trzeba umieć spojrzeć na to inaczej, wiem, że to trudne jak kobieta doprowadza Cie do szewskiej pasji ale tez nie możesz się wiecznie nią zamartwiać, acie swoje życie, masz męża, spodziewacie się dziecka... tym się zajmij , dbaj o siebie!

Gość nic nie poradzisz
a kto mówi że takie wredne teściowe są normalne ?! o swoim małżeństwie mogłabym bestseller napisać.... zrozum jeszcze raz, taką teściową stają się kobiety które nie mają innych zainteresowań niż jej dziecko i jego życie, są to kobeity bez przyjaciół i hobby, ich jedyną rozrywką jest manipulowanie i kontrolowanie życia swoich dzieci.... moja teściowa po roku od ślubu dała mi przepisa na sałatkę jarzynową, mimo że zdążyła już ją jeść przyrządzoną przeze mnie przynajmniej 4 razy.... no ale przecież tylko ona ma wyłączność na nieomylność i tylko to co ona wymyśli i zaplanuje jest właściwe... do tej pory planuje za nas wszystkie uroczystości, święta, zakupy, żyje w przekonaniu że gdyby nie ona mąż nie miałby się w co ubrać (do dziś kupuje mu bieliznę, skarpetki, piżamy, chodzi z nami na zakupy odzieżowe, za mnie planuje co mam ubrać na uroczystości rodzinne....) a ja nie wiedziałabym co przygotować do koszyka na święconkę czy jak przygotować dom na wizytę księdza....

Gość najbardziej to chyba wkurza
jej mąż bo z tesciowymi to wiadomo - roznie bywa. co to za mąż, ktory nie staje po stronie żony????

Gość do nic nie poradzisz
i ty to tolerujesz?

Gość nic nie poradzisz
dupa wołowa nie mąż prawda jest taka że to nie teściowa jest problemem ale facet który nie potrafi bronić interesów własnej żony i wyznaczać granic własnej matce.... znam małżeństwa które róznież miały taki problem, ale odpowiednie stanowisko męża natychmiast ucieły próby jakichkolwiek manipulacji i złego traktowania ze strony teściowej

Gość otóż to co to za mąż
?????!!!!!!!!!!!!!

Gość nic nie poradzisz
z dwoma osobami nie wygrasz bo gdy syn nie widzi problemu to nie rozumie żony która ma pretensje do jego cudownej mamusi..... (jeśli ktoś był manipulowany całe życie to nawet nie widzi w tym nic złego) albo nie widzi problemu albo za bardzo się boi matki by ją ustawić facet w tej sytuacji jest między motem a kowadłem

Gość ja bym sie w pierwszej
kolejnosci wziela za męzusia. :o

Gość monika901
a ja znam lepszy numre kiedy maz nie moze rozstac sie z... synowa

Gość DOżYNKA
dzieki za rady!NIC NIE PORADZISZ to masz tez nieciekawie!ja jeszcze mam nutke nadziei ze dziecko go zmieni!i wreszcie otworza mu sie oczy

Gość monika901
ja bym na to nie liczyła

Gość a wiecie ze maminsynkowatosc
moze byc powodem stwierdzenia niewaznosci slubu koscielnego? :D

Gość monika901
warto wiedziec

Gość DOżYNKA
jestem zalamana!to bulwersujace ze nic nie znacze dla mojego meza zwlaszcza ze nosze nasze dziecko zalozylismy rodzine wiec wypadalo by zajac sie nami rodzina jest swietoscia trzeba jej bronic za wszelka cene a nie za pieniadze mamusi wyrzec sie zony z dzieckiem!sprzedal sie a mamusia go kupila i tyle!!!!!

Gość no smutne że osoba
ktora slubowala nam milosc, wiernosc itp. odwraca sie od nas i staje po stronie innych. :O

Gość monika901
jestes w ciazy wiec radze nie roztrzasac tematu bo to zaszkodzi tylko dziecku moja mama przej mowała sie awanturami z moim starym i ja jestem wczesniakiem z nerwica

Gość DOżYNKA
wiem dlatego wyprowadzilam sie do mamy tutaj mam spokoj przy nich nie mam warunkow do donoszenia ciazy!

Gość pazdziochowa
Kobieto, bierz rozwód, najlepiej z orzeczeniem jego winy! Ta teściowa Cię zamęczy! Suka do śmierci będzie Ci życie zatruwać, a Twój mąż jej w tym pomoże.

Gość monika901
kurde facet to jednak jest dupa jak nie matka to siostra i tak w kołko

Gość DOżYNKA
niepoddam sie nie przestane kochac meza przez jego mamusie chyba ze bedzie tak dalej przeginal i doprowadzal mnie do takich stanow to jak narazie pierwszy raz

Gość jesli poczuwa sie
do bycia mężem to powinien wiedziec po czyjej stronie jest jego miejsce!!!!!

Gość DOżYNKA
on wie ze powinien byc za mna ale boi sie jej przeciwstawic zeby mamusia nie przestala placic rat!

Gość ech to dla niego raty
są wazniesze od obrony godnosci jego zony? to nie jest wytlumaczenie z jego strony.

Gość DOżYNKA
TAK!TAK JAK MI POWIEDZIAL PO TYM WSZYSTKIM ZE NIE MOZNA TERAZ DENERWOWAC MAMUSI BO JAK JEJ SIE COS STANIE TO KTO RATY BEDZIE SPLACAL?WIEC WNIOSKI NASUWAJA SIE SAME ZE MAMUSIA KUPILA SYNIA A SYN SPRZEDAL SIEBIEI ZONE I DZIECKO!WAZNE SA RATY CO TAM ZONA

Gość dobrze to okreslilas
po prostu cię sprzedał. :O

Gość DOżYNKA
PRZED KUPNEM MIESZKANIA WCALE NIE MIAL SZACUNKU DO MATKI - CZEGO OCZYWISCIE NIE POWPIERAM ALE WIEM JAK JA KIEDYS TRAKTOWAL JA BYLAM DLA NIEGO NAJWAZNIEJSZA MATKA NIE MIALA PRAWA POWIEDZIEC SLOWA NA MNIE BO JAK COS BURNKELA TO SYNIO KOCHANY MIESIAC POTRAFIL SIE DO NIEJ NIE ODZYWAC!

Gość czyli twój mąż
jest za przeproszeniem sprzedajną dupą! za garsć srebrnikow odda wlasną godnośc i sprzeda wlasną żone!!!

Gość zalamana...
A mnie sie wydaje, ze to ty zatrulas wszystkim zycie, i mezowi i jego matce. Wsciekasz sie jak cholera. Jezeli ten facet do tej pory byl inny, to co niby nagle sie stalo? Nagle zglupial, bez powodu? Czasami niestety kobietom w ciazy odbija i zaczynaja zachowywac sie nienormalnie. Znam takie niestety. Maja ciagle zly humor, ciagle sa niezadowolone, wiecznie zle i wsciekle. I cala rodzina chowa sie po katach, zeby czasami takiej bardziej nie wkurzyc, bo nie daj boze poroni albo za wczesnie urodzi!!! A ona sama sie nakreca. O byle co. Mam taka bratowa. Mieszkamy razem niestety i juz nie daje rady! Nikt juz nie daje rady! To jakis koszmar. jezeli jakos doczekamy do jej porodu, to chyba wszystkim bedzie potrzebna terapia.