Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maselko12

dlaczego on miliczy?

Polecane posty

Gość maselko12

ostanio spotkałam się z chłopkaiem, z którym pisałam dzień w dzień sms przez miesiąc. jednak on nie odzywa się już 2 dni. czy to oznacza ze mu sie nie spodobalam? co robic? odezwac sie pierwsza?

hm a znaliscie sie wczesniej czy to mozeznajomosc przze neta? ja tak mialamostatnio, znalismy sie wczesniej odezwal sie po spotkaniu ale kontakt i tak sie urwal bo dalej sie nie odzywal nie wykazywal zainteresowania,ja bym na Twoim miejscu czekalamaaz on sie odezwie a jak nie to dala sobie spokoj...

Gość ddffdfdfdfd
Nie spodobałaś mu się.

Gość maselko12
tzn jestesmy z tej samej miejsowości, tzn odezwał sie od razu po spotkaniu i napisal ze dobrze sie bawil a teraz jak by go wcielo

Gość ddffdfdfdfd
Ja bym napisałą coś w stylu: "przepraszam że tak długo milczałam ale byłąm zajęta. Co u Ciebie?" przypadkiem nie pisz "dlaczego milczysz??"

Gość podobna sytuacja
tez sie z kims spotkalam,z facetem z tej samej miejscowosci, fajnie razem spedzilismy czas,od razu napisal mi esa po spotkaniu ze dziekuje i ze ma nadzieje ze jeszcze sie spotkamy a teraz cisza:)

Gość maselko12
a czy on nie uzna, że sie narzucam czy cos?

Gość monika901
moj milczy juz... parwie 2 tyg

Gość maselko12
kto zrozumie facetów...

Jak napiszesz jednego smsa w stylu "co u Ciebie" to raczej nie będzie to oznaką narzucania się ;)

Gość monika901
nie pisz! bedzie wiedział ze ci zalezy i da se spokoj przeczekaj jeszcze

Gość podobna sytuacja
ja tam olalam,nie to nie...

Gość maselko12
Masz racje jeśli się dziś nie odezwie to sama to zrobie. Bo kto powiedział że to chlopak zawsze musi pisac perwszy, prawda?;)

Gość maselko12
to zle jak sie dowie ze mi zalezy?

Gość ddffdfdfdfd
E tam, nie masz juz nic do stracenia, napisz. Ale ja już Ci teraz mowie - ON CIĘ NIE CHCE. Sama zobaczysz. Ale napisz, żebyś nie żałowała.

Gość podobna sytuacja
mozesz napisac esa w stylu: hej,co tam u ciebie? bron boze: hej,czemu milczysz? jak nie odpisze to olac i nic juz nie pisac !!!

Gość maselko12
do ddffdfdfdfd a skąd ta pewność?

Gość monika901
nie pisz bo bedziesz załowała jak milczy to nie chce kontaktu

Gość ddffdfdfdfd
"do ddffdfdfdfd a skąd ta pewność?" Bo on zna Twój numer i gdybys mu sie podobala to by nie dawał Ci spokoju. Tłumaczysz sobie że zajęty, że ma duzo pracy albo że nieśmiały? :) Odpowiedź jest prozaiczna: nie spodobałaś mu się. Tyle. I to niewazne że napisał że dziekuje za spotkanie czy coś tam. Chciał być grzeczny. Ale i tak nie jest zainteresowany. No napisz do niego aby się przekionać że mam rację.

Gość monika901
moja droga doraDZAJA ci stare ciotki klotki co juz trlche przeszły w swoim zyciu :P

Gość 555555555555555
Ja mam za sobą kupę randek z netu i wiem że jak facet milczy to po prostu ma to w dupie. Bywało oczywiscie że w koncu pisałam pierwsza, ale i tak nic z tego nie wynikało. Do uczucia nie da się zmusić. Tylko gdy faceci szaleli od razu po spotakniu, pisali i dzwonili - dopiero wtedy coś z tego wynikało.

Gość maselko12
wiec pozostaje mi czekac, ale nie uwazam ze mu sie nie spodobalam;)

Gość monika901
wiecie co mnie sie ryczec chce... :(

Gość monika901
wiecie co jest najdziwniejsze? ja widzisz ze faceta intrygujesz a on milczy ja jestem w takiej sytuacji

Gość 555555555555555
E tam. Ja mialam spotkanie 2 tyg temu - wszystko zajebiscie, mielismy sie widziec tylko 2 godziny, a on przedłużył do 7. Nie chciał odjeżdżać, łąpał mnie za rękę, mówił że czuje się przy mnie wspaniale, patrzył mi w oczy itd itd./... całą sobą czułąm że mu się podobam, a po spotkaniu cisza. W koncu napisalam do niego 2 dni potem i nadal milczał. Do dziś się nie odezwał, mimo że bywał na gg.

Gość podobna sytuacja
do maselko -to bys sie zdziwila,facet moze naprawde wlepiac w ciebie oczy na spotkaniu, byc zainterereswoany a tak naprawde nie jestes w jego typie i tyle,dlatego sie nie odzywa