fabulous 0 Napisano Grudzień 28, 2008 Zdarzylo mi sie to po raz pierwszy, wczesniej nigdy nie bylo takich problemow. Przyznam ze jestem zaniepokojona... Czy wiecie co to moze oznaczac? Dodam ze mialam pierwszego dnia potworne bole menstruacyjne i musialam nawet isc do pielegniarki po zastrzyk. Czy to krwawienie moze byc skutkiem ubocznym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała złośnicaaa Napisano Grudzień 28, 2008 skad wiesz ze krwawisz zodbytu? moze to była krew miesiaczkowa tylko...sie rozmazła czy cos? bez paniki prosze! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabulous 0 Napisano Grudzień 28, 2008 na poczatku tez tak myslalam, ale teraz wiem na pewno ze to stamtad... czy to normalne? to krwawienie z odbytu nie jest tak mocne jak normalne z pochwy ale jednak troche mnie to niepokoi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała złośnicaaa Napisano Grudzień 28, 2008 hmmm... jsli masz pewność....idz do lekarza, najpierw pierwszego kontaktu, potem skieruje cie dalej To nie jest od okresu! to pewne. Mialas kiedys hemoroidy czy tego typu problemy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RENATA100 0 Napisano Grudzień 28, 2008 a ja myśle że to może byc endometrioza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlldldldl Napisano Grudzień 28, 2008 Krwawienie z odbytu to jest raczej poważna sprawa, nie może być w żaden sposób związana z miesiączką. Idź do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RENATA100 0 Napisano Grudzień 28, 2008 zobaczysz czy krwawienie ustąpi razem z miesiaczką - ale wizyta u lekarza też cie nie ominie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach