Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eryczkaaa

czy facet poczeka z seksem jak mu zalezy na dziewczynie?

Polecane posty

Gość buksan
chuj ci w dupe moja mila tys dziewczynom moich lat niejednemu konia bilas niech cie teraz wali pies i nieprzychodz i nie wracaj dupy mi juz nie zawracaj.

dziewczyna jak jest młoda i głupia, to wierzy w czekanie i takie tam bzdety. Moja druga żona, przetestosowała mnie po miesiącu, bo stwierdziła, że nie będzie tracić czasu....

bardzo ładnie napisałaś mi mała, czekanie z seksem , a może z tą sferą życia, jest różna. Moja żona miała przykre doświadczenia ze swoim poprzednim mężem i dlatego postanowiła ja to nazywam przetestować. Życie intymne jest bardzo ważną sferą życia, a że już coś o tym wiedział, więc podeszła do tego racjonalnie.

Gość jak nikogo nie ma to i tak
no właśnie- każdy podchodzi do tego indywidualnie. Dla mnie seks to nie tylko fajna zabawa, nie mogłabym tego zrobić tak od razu, bo potrzebuję bliskości, czułości, zaufania, pewności, ze komuś na mnie zależy, a przede wszystkim muszę się zakochać. A to nie trwa 2 tygodnie... W moim przypadku. Ale to nie znaczy, że w ten sposób chcę coś osiągnąć. Przez brak seksu straciłam swój jedyny związek. Ale nie żałuje tego. Po prostu to nie bylo "to". Wiem, że przez kolejnych kilka lat nie poznam nikogo i że być może zawsze będę sama. Ale nie jest to powodem, żeby robić coś wbrew sobie, na co nie mam ochoty:O