Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulce2604

Pomocy..chce przekuć nos,a mama nie pozwala.jak ją namówić?piszcie na GG 9254102

Polecane posty

Gość Dulce2604

Błagam pomóżcie...jestem w bardzo ciężkiej sytuacji...bardzo chcę sobie przekuć nos, ale moja uparta jak osioł mama nie pozwala mi na to???jak ją namówić, jeśli wogóle się da??? jestem w kompletnym dołku...;/ już nie mam siły na to wszystko...co mam zrobić aby mja matka pozwoliła mi na dziurkę w nosie...teraz mam 12 lat...kolczyk w nosie chciałam sobie zrobić w wakacje 2009 jak będę szła do gimnazjum...jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc to gorąco proszę...pisać w tym temacie lub na GG 9254102 help me...;) please...pomóżcie,....mama powiedziała że będę mogła sobie zrobić ale po 18 latach ;/ ! Ktoś w moim wieku ma może dziurkę w nosie...;/ błagam o pomoc ;) czy ktos może ma jakies skuteczne argumenty? pomóżcie proszę ;)

Gość gina_deville
wiesz, poczekaj jeszcze ze 2 lata, bo twoje nastawienie z głodowaniem jest naprawdę dziecinne i wcale się nie dziwię twojej mamie. dorośli, a zwłaszcza twoi rodzice nie chcą ci zrobić na złość nie zgadzając się na kolczyk, z wiekiem dojedziesz do wniosku, że kolczyki u 12 letnich dzieci wyglądają śmiesznie i wcale nie dowodzą ich dojrzałości.

Gość ja wiem to
Zaczekaj ! ;D W Gimnazjum nauczyciele napewno będą naskakiwać, moze to i lepiej, moja koleżanka ma. Ma super oceny, ale zachowanie wychowawczyni wlepiła jej nieodpowiednie :/

Twoja mama ma rację poczekaj z tym do 18-ki.Tak jak napisał już ktoś u małolaty to będzie śmiesznie wyglądać.

Gość Dulce2604
dzięki ;) zdecydowałam się poczekać do tych wakacji lub jeszcze do następnych ;) pozdrawiam

Gość ...=*....
Nie musisz czekać do 18-stki.Jak tego bardzo chcesz ,ale nie radze ci przekłuwac w wieku 12 bedziesz miała problemy w sql przy wystawianiu zachowania.Nie które nauczycielki tego nie toleruja. I będą się czepiać...xD Pozdrowienia..:*

Gość Dulce2604
dzięki za radę ;*