Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaah

co można robić razem

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaah

Dziewczyny, mam pytanie. Co mozna robić ze swoim facetem wspolnie w wolnym czasie. Bo w moim zwiazku wyglada to tak, ze ja mam swoje zainteresowania a on swoje. Ja powiedzmy ide na fitness, a on z kolegami szaleje na motorach np. Czyli de facto spędzamy ten czas oddzielnie. Czy u was też tak jest? Czy jednak staracie się spedzac jak najwiecej czasu razem? Bo ja mam wrazenie ze sie od siebie oddalamy. A nie bardzo mam pomysl - jaka pasja moglaby być naszą wspolną - bo troche sie od siebie różnimy ;-( Moglibysmy ostatecznie jezdzić na rowerach - ale mamy tak male mieszkanie ze niestety rowerow nie byloby gdzie wstawic. Zasadniczo cięźko mi znależć cos wspolnego bo moj mezczyzna sportu nie lubi - pasjonuje sie motoryzacja za ktora ja nie przepadam. Napiszcie mi jakie macie wspolne zainteresowania ;-)))

Gość onaaaaaaaaaaaah
Wspolnie tez czesto czytamy katolickie tygodniki "Niedziela" czy "AVE". Chodzimy do spowiedzi raz w tygodniu i czekamy z sexem az do slubu.

Gość a próbowałaś lodzika

Gość onaaaaaaaaaaaah
niesamowite jak szybko sa w stanie pojawic sie glupie odpowiedzi. ja jednak chcialam zeby odpisal mi ktos normalny!!!!!

Gość ogladanie tv spacery
ogladanie tv, spacery, pojscie do pizzerii, na jakis koncert, na dysko, do znajomych

Gość a moze/
lezenie w łóżku

Gość robienie lodzika to normalna
sprawa. Nie robisz to on w bryke i podaje innej pannie a ty myślisz ze dlubie przy samochodzie:)

Gość onaaaaaaaaaaaah
hej no takie rzeczy robimy, ale ja chcialam cos tak wiesz wiecej. moja kolezanka np uczy sie ze swoim facetem stepowac, inna gra w tenisa a my jakos nie mamy wspolnej pasji. zaczynam sie martwic ze to nienormalne

Gość czuje niesmak
- czytanie bajek - robienie wspolnie szalika na szydelku - ogladanie tv i komentowanie lub dodawanie wlasnych dialogow do filmow - chodzenie dziwnymi krokami do lazienki i kuchni - trzymanie sie za rece na zawolanie - rzucanie talerzami do celu - kokietowanie z okna staruszek i staruszkow - rozciaganie gumek w majtkach - zszywanie tego co nie zszyte - selekcjonopwanie tego co zuzyte - zabawy konspiracyjne - mydlenie sobie oczu nawzajem - przeciaganie liny - zapasy jest tego jeszcze wiecej ale nie chce mi sie pisac :P

Gość tamarra-x
ja z moim jezdzimy razem na zakupy, na wycieczki, razem ogladamy filmy,

Gość czarna_przeczka
*gotowanie i jedzenie wspólne najlepiej jakiejs wyszukanej potrawy:D potem: --ogladanie filmów (moze oboje lubicie taki sam gatunek?) --scrabble lub inne gra planszowa i nie tylko;) --kręgle, bilard to raczej mało wyczynowe sporty:D --fotografia itd:)

Gość czarna_przeczka
a na koniec porządny lodzik:)

Gość czarna_przeczka
i co sie podszywasz?

możecie połączyć swoje zainteresowania, np. wybrać się razem do opery, teatru, na wystawę obrazów do galerii, zapisać się razem na kurs tańca, chodzić razem na zakupy., etc.

Gość onaaaaaaaaaaaah
wlasnie widzisz my jestesmy doskonalym przykladem na powiedzenie przeciwienstwa sie przyciagaja. nawet w kinie zawsze chcemy isc na inny film ;-(( najlepsze ze juz jestesmy ze soba kilka lat razem. ale ja mam wrazenie ze powinno byc inaczej, tzn ze wiecej czasu powinnismy spedzac razem.

Gość onaaaaaaaaaaaah
hehehehe tylko na zakupy chodzimy razem. o i obiady wspolnie gotujemy ;-) i to koniec wspolnych spraw. co do wakacji tez awantura jest bo ja zawsze bym chciala gdzie indziej on gdzie indziej. masakra jakas

Gość czuje niesmak
to zrobcie razem nalesniki w ciescie francuskim z powidlami z niezapominajek. tak naprawde mozna wymyslec wiele wspolnych zajec lecz jesli nie macie na nie pomyslu, to nuda was zje. 💤, dobranoc 🖐️

kino, wycieczki za miasto bądź do innego miasta, latem rowery (moze jednak gdzies je wstawicie, albo powiesicie na ścianie :P ), rolki, zimą łyżwy. oglądanie w domu filmów, granie w jakaś gre na kompie albo na konsoli, możecie też wyjść do jakiejś kawiarni i porozmawiać przy kawie. Wyjscie na bilard to tez swietny pomysł, może macie w pobliżu też kręgielnie... Jeśli macie w miare dużo czasu który razem spędzacie to może zacznijcie uczyć się wspólnie jakiegoś języka? W domu albo zapiszcie sie razem na kurs?

Gość złota_rybka_przewrotna
puste główki, karwa, :o :o :o , jak się nie ma rzeczywiście dojrzałych zainteresowań, to potem są problemy ... żenada :o . Może najpierw dorośnijcie, a dopiero potem myślcie o wchodzeniu w związki.

Gość niestety......................
dobreeeeeeee ;-))) mozecie razem zapisac sie na tenisa np. to fajny sport jest

Gość gość
Tutaj jest kilka fajnych pomysłów: www.me-and-you.pl .

Gość gość
Jak wyżej, jeżeli nie wiesz co robić z drugą osobą to daruj sobie lepiej tzw. związek, pojawi się dziecko i następna samotna matka niedorozwinięta umysłowo :-D Dorośnij a faceta szukaj dopiero wtedy i takiego żebyś nie musiała zakładać takiego tematu :-P

Gość gość
Świetnym pomysłem jest wyjście do escape roomu New World 22. Świetna atmosfera, super lokalizacja i można naprawdę sprawdzić się w roli detektywa :)