Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madame_Sophie

Studniówka.

Polecane posty

Gość Madame_Sophie

Mam czarną sukienkę, z niepołyskliwego materiału, na cieniutkich ramiączkach... Jest ona do kolan, ma dwie warstwy, dolna jest bardzo przylegająca do ciała, a górna tworzy falbany i koło, gdy się obrócę dookoła siebie;)) Na biuście są tak jakby pliski, ale takie malutkie. Potem jest odcięta pod biustem, i jest szarfa, pasek, gdzie są plisy ale poprzeczne, z kremowo-białej satyny, a na końcu jest kokardka, też tej satyny. Powiedzcie mi: co do tego, jakie dodatki, w jakim kolorze?? A jaka biżuteria?? Myślałam o sznurku malutkich perełek,jakieś krótkie kolczyki, może też z perełkami.. Jakie rajstopy?? Jakie uczesanie?? Mam Długie, grube i ciężkie włosy, brązowe.. Pomóżcie mi...

Gość psyt
czyjest tu ktos kto nie idzie na studniówkę?

Gość Madame_Sophie
Niee... xD Wiem, mnóstwo jest topików na temat studniówki, ale gdzie sie udać jak w dimu tylko jestem ja sama, mała kobietka.?? A po drugie, forum dla kobiet, wiec chyba może ktoś doradzi??

Gość psyt
jakby bylo foto tej kiecki to by troche latwiej bylo a tak to nie potrafie sobie tago wyobrazic;p

Gość Madame_Sophie
Nie mam jak... Tata pojechał w plener... Zabrała aparat... Spróbuj sobie wyobrazić..

Gość psyt
narysuj w paincie;)