Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikus

czy możliwa jest ciąża??

Polecane posty

Gość wikus

hej! kochalam się z chłopakiem 10/11 listopada dzień po okresie (cykle 24-28 dniowe różnie bywa czasem nawet 32) niby zabezpieczyliśmy się prezerwatywą ale kilka razy włożył mi członka bez gumki. 29 listopada dostałam okresu o ile można to tak nazwać bo pierwszy dzień był bardzo obfity a reszta takie skąpe (plamienie) czy mogę być w ciąży?? jestem ostatnio strasznie senna czy to może o czymś świadczyć??

Raczej nie jesteś w ciąży gdyż dostałaś miesiączkę, a czas w którym się kochaliście nie jest teoretycznie najlepszym momentem do zapłodnienia gdyz do owulacji dochodzi zazwyczaj około 14 dnia cyklu. Jak napisałam tak jest w teorii gdyz w praktyce czasami dzien owulacji może sie przesunąć. Najlepiej zrób test ciążowy bo w tym momencie powinien on dac już 99% pewności. Daj znać jaki był wynik. Pozdrawiam

Napisałam około 14 dnia cyklu i chodziło mi o taki przykładowy typowy 28 dniowy cykl , a to zarazem oznacza że do owulacji dochodzi tak jak napisałś 14 dni przed miesiączką ;-)

Gość wikus
a wiecie co jest najdziwniejsze w tym wszystkim, że czasem czuję bicie serca w brzuchu... ;/

Gość bozia
to nie bicie serca tylkotwojw twtno po takim czasie napewno nie bedziesz czula bicia serca a najlepiej pojsc do lekarza to rozwiązesz swoj problem pozdrawiam

Gość haaaaaaahaaaaa
O ludzie ona czuje bicie serca dziecka:] bo padne hahaha:) Ludzie litosci!!!! Kobieta nie jest w stanie wyczuc bicia serca dziecka nawet w 9 miesiącu!! Tylko od ok 20 tygodnia moze czuc jego ruchy. Jak niby masz czuc bicie serca???? Co za brednie?!