Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wEroniKa_Weronika

kościół w obecnych czasach- czy wyście juzcałkiem zdurnieli?? LUDZIE

Polecane posty

Gość wEroniKa_Weronika

Qurwa czy to jakiś kryzys poświąteczny? Ludzie co wy macie z tymi dowodami na istnienie Boga,złymi księzmi itd.Owszem są księza materialiści,obłudnicy itd ale do cholery w większości księza są normalnymi ludzmi którzy starają się dobrze wykonywać swoje obowiązki.Nie mówcie ze kazdy ksiądz zdecydowował sie na takie zycie by miec kasę i panienki.Bo tak nie jest NIE OCENIAJCIE OGÓŁU NA PODSTAWIE JEDNOSTEK

Gość Ups...........................
Ty to siostra księdza czy jego panienka?

Gość wEroniKa_Weronika
nie ma księdza w rodzinie ani nie jestem panną księdza:P tylko zastanawiam się co wam wszystki odstrzeliło po tych świętach??

:-P

Zaraz Ci w sukienkach będą łazić po chałupkach, a ludzie tego nie lubią.

Oj Weronika krotko zyjesz na tym swiecie.Moja noga szybko w kosciele nie stanie.Chyba,ze na slubie dziecka:P

Gość wEroniKa_Weronika
I tylko jedno mnie zastanawia ....czy wy wszyscy tacy oburzeni wielce księzmi i kościołem 4 dni temu w środę nie wpieprzaliście barszczu kuti i innych wigilijnych dań, czy w waszych domach nie ma choinki itp ?odpowiedzcie

U mnie choinki nie ma i barszczu też nie i kutii też nie a co było tajemnica.

Gość FLO_OLF
autorka ma rację popieram dziewczynę, nie mówcie ze nie czerpiecie z pewnych tradycji KK czy nie korzystacie ze świąt... bo wolne to mieli wszyscy (no poza lekarzami,policją itp) i co i nikt w pracy was nie pytał czy święta spędzacie zgodnie z tym co nakazuje kosciół czy inaczej

Gość -----------------
A co maja swieta i wiara w Boga z niechecia do ksiezy wspolnego?

Maryla śpiewa taką piosenkę: prawdziwych cyganów już nie ma... i prawdziwych księży też już nie ma!!!!!!

Haha;) dobre to było... Ale nie zgodzę się, bo sa jeszcze normalni księża. choć policzyłabym ich zapewne na palcach jednej ręki. Tak jak i czasy sie zmieniają, my sie zmieniamy tak i wszelkie normy i zasady w kościele katolickim ulegają zmianom.... I też nie uczęszczam do kościoła...

Gość malwinnalo
a tam nie ma nie prawda są :) ja znam takiego nasz Jacunio cuudo ksiądz wysłucha,pocieszy,pomoze,sam założył świetlicę dla dzieciaków pilnuje ich tam, karmi pomaga przy zadaniu a ile płacą rodzice? NIC za darmo to robi i co wy na to?

Ja tez mam w porządku księdza, nie przesadzajcie, dobry człowiek, sympatyczny, dobrze dysponuje pieniędzmi, naprawdę wspaniały i skromny człowiek. Kiedyś miałam takiego kiecucha, który woził się drogimi autami, prosił ludzi o pieniądze na remont organów, ludzie dawali, a organy dopiero niedawno zostały zremontowane dzięki temu obecnemu proboszczowi. Podobno nawet mial dzieci, klepał kobiety po pośladkach, stary dziad.

Na pewno są ale już coraz mniej.

Gość malwinnalo
a inni księza są tez ok ale nie są az tak jak Jacunio:D ksiądz tez człowiek ma grzechy słabości ale niestety racja mnej jest tych fajnych dobrych księży