Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

no i byłam na tej osiemnastce..

Polecane posty

i wcale nie żałuję usadzili mnie koło ciacha,wypiłam jeden i pół kieliszka wódki bo nie mogłam odmówić bo to niby za zdrowie solenizantki. poznałam fajnych ludzi:) jedyne co mi troszkę przeszkadzało to to że to ciacho w tańcu się tak ocierało i przytulało że w pewnych momentach drętwiałam.:-O ciacho było z bratem-obydwoje kulturalni i zadbani, nie palący, pijący okazyjnie.. mądrzejszych chłopaków nie znam. to tak się chciałam wygadać :D

mieszkam dosłownie 3 domy dalej i wróciłam do domu o 2 ale i tak szkoda było mi zostawiać tych chłopaczków..

Gość malwinnalo
właśnie i jak życzenia? :) cieszę sie ze się imprezka udała szkoda tylko tych ciach:Psolenizantka ma ich namiary?

ciacha to są jej bracia cioteczni więc wporzo :p wszędzie czuje ich perfumy a zyczenia spontanicznie, z tego wszystkiego to bym jeszcze zapomniała. wcześniej wydawało mi się że chłopak dżentelmen to ciapa ale zmieniłam zdanie

Najgorsze było to że obawiałam się tańca z krystianem bo by mi się poodklejały tipsy!! pod koniec jeden padł ale z pijaną iśką wykombinowałyśmy tak, że przykliła mi go plastrem i że niby skaleczyłam się przeokropnie..to co pisze nie wygląda śmiesznie ale naprawdę beka była taka że można było się posikać.... a i jeszcze z ciachem bawiłam się kotem

Gość chybachybachybachyb
O dwóch facetach mówi się i pisze "obydwaj", a nie "obydwoje" - takie błędy źle o Tobie świadczą.