Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ostra_kocica_masturbuje_sie

Historie ostre

Polecane posty

Hej, piszcie swoje ostre i fajne historie erotyczne jakie was spotka艂y ahh ooo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nutter
A moze popiszemy miedzy soba? Lubie rozpalac kobiety...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doraaa
Dziewczyna, zdawa艂a si臋 by膰 ca艂a sponiewierana i wym臋czona od nadmiaru wra偶e艅, ale nic bardziej mylnego. Kasia uwielbia艂a robi膰 to przy 艣wiadkach, a im wi臋cej gapi贸w tym jej 偶膮dza nabiera艂a na sile. Otworzywszy wi臋c oczy i ujrzawszy przepychank臋 wok贸艂 siebie zacz臋艂a ku zdziwieniu k艂臋bi膮cej si臋 dooko艂a gawiedzi wodzi膰 d艂oni膮 po szyi, zmierzaj膮c dalej ku piersiom, poprzez brzuch a偶 palce natrafi艂y na poobcierane i opuchni臋te ju偶 wargi. Dostrzeg艂 to spogl膮daj膮cy od jakiego艣 czasu w jej stron臋 miejscowy gruz, kt贸rego wygl膮d zdradza艂, i偶 nie by艂 pierwszej 艣wie偶o艣ci: twarz domagaj膮ca si臋 natychmiastowego golenia, jednym s艂owem sprawia艂 wra偶enie dopiero co wyci膮gni臋tego z szamba. Mimo upalnej pogody mia艂 gruby flauszowy p艂aszcz z pojemnymi kieszeniami, z kt贸rych wystawa艂y szyjki butelek. Spodnie zwisa艂y mu w kroczu, wida膰 by艂o, 偶e nie 艣ci膮ga艂 ich od wielu tygodni, nawet do za艂atwienia potrzeb fizjologicznych. Przygl膮daj膮c si臋 tak le偶膮cej i pieszcz膮cej si臋 Kasi podszed艂 do niej, pozosta艂e osoby przez moment sta艂y w bezruchu zaskoczone zachowaniem dziewczyny, czekaj膮c na dalszy bieg wypadk贸w. Pan Edek, bo tak si臋 nazywa艂 bohater zaj艣cia, wyci膮gaj膮c r臋k臋 z kieszeni, w kt贸rej pilnowa艂 zdobycznego wina, skierowa艂 j膮 ku Katarzynie. Dziewczyna w pierwszym odruchu chcia艂a j膮 odtr膮ci膰, tym bardziej, 偶e pod warstw膮 zaskorupia艂ego brudu trudno by艂o dopatrze膰 si臋 naturalnego koloru sk贸ry. Mimo ju偶 ma艂o skoordynowanych ruch贸w, spowodowanych ca艂odzienn膮 batali膮 z alkoholem, Pan Edek przytrzyma艂 j膮 za twarz, k艂ad膮c na niej ca艂膮 d艂o艅. Fetor bij膮cy od niego spowodowa艂, 偶e dziewczyna mia艂a odruchy wymiotne. Z jej ust wydoby艂o si臋 odrobin臋 plwocin, co jednak nie zrazi艂o Pana Edka, wr臋cz odwrotnie, natychmiast si臋 o偶ywi艂. W艂o偶y艂 swoje ziemiste, woni膮ce ka艂em i moczem palce do jej ust nie reaguj膮c na jej pr贸by oporu. Nie musia艂 jednak d艂ugo u偶ywa膰 si艂y. Kasia, kt贸rej twarz w okolicach ust pokryta by艂a niedawnymi wymiocinami, jak zahipnotyzowana zacz臋艂a delikatnie wysuwa膰 j臋zyk, kt贸rym oblizywa艂a wwiercaj膮ce si臋 coraz bardziej w jej usta palce Pana Edka. Wida膰 by艂o, 偶e dziewczyna robi to z coraz wi臋ksz膮 przyjemno艣ci膮, co zdradza艂y zaciskaj膮ce si臋 i ocieraj膮ce o siebie uda oraz jej d艂onie, z kt贸rych jedn膮 si臋ga艂a ku cipce, drug膮 za艣 obejmowa艂a d艂o艅 Edka oblizuj膮c i "obci膮gaj膮c" jego palce, potem za艣 wylizuj膮c dok艂adnie ca艂膮 d艂o艅. S艂ycha膰 by艂o ciche westchnienia Kasi, kt贸re z ka偶d膮 chwil膮 przybiera艂y na sile. Wida膰 by艂o, 偶e wielotygodniowy sw膮d ka艂u i moczu zmieszany z innymi "wonno艣ciami" wp艂ywa艂 na dziewczyn臋 pobudzaj膮co. Mimo wypitej ilo艣ci alkoholu Pan Edek tak偶e nie pozostawa艂 oboj臋tny na wdzi臋ki i wyczyny dziewczyny, co uwidacznia艂a wypuk艂o艣膰 w jego kloacznie woni膮cych spodniach. Nagle wyj膮艂 ob艣linione (ale ju偶 nieco czystsze) palce z ust Kasi, do kt贸rych po chwili przywar艂 swoimi wargami, z kt贸rych na odleg艂o艣膰 wyczuwa艂o si臋 pr贸chniczno - gorzelniany smr贸d. Kasia odwzajemni艂a ten poca艂unek zag艂臋biaj膮c sw贸j j臋zyk w jego ustach i poszukuj膮c swoimi wargami jego j臋zyka, kt贸ry zacz臋艂a intensywnie ssa膰. Edek coraz bardziej podniecony zacz膮艂 liza膰 ca艂膮 twarz dziewczyny 艣lini膮c si臋 przy tym obficie, a strugi jego ustnych wydzielin s膮czy艂y si臋 skapuj膮c na ni膮. Pan Edek tak bardzo zaanga偶owa艂 si臋 ca艂y w swoich poczynaniach, 偶e nie opanowa艂 coraz bardziej napieraj膮cego p臋cherza i nie zd膮偶ywszy na czas wyci膮gn膮膰 swojego twardziela popu艣ci艂 obfit膮 strug臋 w spodnie pozostawiaj膮c widoczn膮 plam臋, a wilgo膰 odzienia dodatkowo spot臋gowa艂a fekalny sw膮d m臋偶czyzny. Kasia czuj膮c ciep艂o moczu podnieci艂a si臋 jeszcze mocniej i jak gdyby chc膮c odwdzi臋czy膰 si臋 za te doznania si臋gn臋艂a r臋k膮 w kierunku rozporka Edka. Uwolniwszy jego pr臋偶膮cego si臋 od jakiego艣 czasu wahacza mocno uj臋艂a go w d艂o艅 i przyci膮gn臋艂a do ust nie zwa偶aj膮c na niesamowity fetor jaki wydziela艂, b臋d膮c przy tym pokryty rodzynami z niepodcieranego ty艂ka. Kasia zacz臋艂膮 go ssa膰 zapalczywie jakby fakt ten jeszcze bardziej j膮 podnieca艂. Liza艂a go ca艂ego, od 偶o艂臋dzi a偶 po j膮dra, si臋gaj膮c j臋zykiem najdalej jak si臋 da艂o, niemal po br膮zowe kakaowe oczko Edka. Jej g艂owa ton臋艂a pomi臋dzy jego udami, on za艣 trzymaj膮c dziewczyn臋 za w艂osy mocno dociska艂 j膮 nie pozwalaj膮c na ewentualn膮 przerw臋. Jej g艂owa zacz臋艂a porusza膰 sie coraz szybciej w rytm ruch贸w d艂oni Edka na g艂owie. Nagle m臋偶czyzna u艂o偶y艂 si臋 na ziemi, spu艣ci艂 do ko艅ca spodnie, uni贸s艂 nogi do g贸ry ukazuj膮c swoje zachwaszczone i pokryte g贸wnianymi rodzynami kakao. Nie puszczaj膮c w艂os贸w Kasi gwa艂townym ruchem przyci膮gn膮艂 j膮 dociskaj膮c jej twarz do swojego ty艂ka. Zacz膮艂 wyciera膰 ni膮 sw贸j r贸w, co oczywi艣cie nie pozosta艂o bez 艣ladu na twarzy dziewczyny, kt贸ra w ten spos贸b zlizywa艂a wielotygodniowe pozosta艂o艣ci przemiany jego materii. Kasi臋 bardzo podnieci艂a stanowczo艣膰 Edka i coraz bardziej anga偶owa艂a si臋 w "mycie" rozchylaj膮c jak najszerzej jego po艣ladki i wsuwaj膮c sw贸j j臋zyk jak najg艂臋biej w kakao, niczego przy tym nie wypluwaj膮c ale po艂ykaj膮c jak gdyby nie chc膮c w ten spos贸b traci膰 czasu. Uczucie lizania w okolicach odbytu jedynie przyspieszy艂o uj艣cie jego przetrzymywanego od rana rzadkiego ka艂u, kt贸rym obficie wystrzeli艂 w usta i na twarz dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

Nutter napisz jak by艣 mnie pie艣ci艂 tylko tak napisz zebym sie podnieci艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko
doraa - sweet but ctrl+c/ctrl+v

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutter
jak bys zobaczy艂a mojego ptaszka chcia艂abys go upolowac kiciu...h臋tnie bym wadzi艂 ci 3 paluszki do pupci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fijnia
dajcie filmik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko
sk膮d we藕miesz taki malenki pistolecik 偶eby go upoln膮膰? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko
bo tak patrz膮c po jako艣ci wypowiedzi to te trzy paluszki i ptaszek to w sam raz gdzie艣 tak po艂owa obwodu mojego ptasz臋cia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutter
a zarzuci lasso na艅 i tez z艂apie zreszt膮 taki ten m贸j ptaszek jak indor duzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niez艂a jest
Nie wiem jak was, ale mnie kr臋ci ta typiara z banera po prawej, jest niez艂a:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko
ale w sumie to ja gejem jestem i moje klejnoty s膮 tylko dla pan贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko
ja mam s艂odkiego faceta mniam te jego wypuk艂e wypuk艂o艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dentimes
do max wy-golonko: no to co ty sie wypowiadasz w temacie sex i libido w zwiazku facet - kobieta skoro tu piszesz ze jestes gayem??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko
sweet podszywku wiesz jak podnieci膰 prawdziwego faceta :D ale sk膮d? niby heteryku... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko
do dentimes: to s膮 konsekwencje bycia pomara艅czowym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dentimes
do max wy-golonko: pomaranczowym?no i kwestie wtracane do watkow ci sie popierdolily i sie poplatales co i komu pisac czy jak niby mam to rozumiec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko
do dentimes ale tu nie jest nigdzie napisane historie ostre tylko pan贸w i pa艅 zadnych gej贸w....wiec o co chodzi moze ty myslisz ze gej to nie wie co to seks rozkosz orgazm po偶膮danie i mi艂o艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko
do max wy-golonko (kopia zapasowa): wkr臋casz si臋 cukiereczku, mniam... :D gej geja zawsze wyczuwa na odleg艂o艣膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dentimes
hehehhehehe,na innym forum w tej sekcji sie wypowiadales zawziecie w kwestii sex w zwiazku facet-kobieta.nie jestem jakas krotka i zamknieta na takie rzeczy ale sadze ze skoro jestes homoseksualny to bedziesz mial w temacie zdanie malo obiektywne i raczej dosc mocno przesiakniete subiektywnym szowinistycznym egoizmem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko 2
wymi臋k艂em :D ale to normalne po ostrej je藕dzie... zapraszam na topiki gdzie troszk臋 ju偶 znany jest m贸j specyficzny j臋zyk - tam buraczku nie zostawi膮 z Ciebie suchej nitki :) sweet dreams :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dentimes
a co to sa te topiki?pedalskie stronki netowe??

Udost臋pnij ten post

DO MAXA 2 s艂odziutki nie ekscytuj si臋 tak wiem wiem fajny jestem chcesz pogadac na osobnosci? do dent...... kochana a c贸z to za uprzedzenia do gej贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko 2
:D dentimes: talentu dyplomatycznego odm贸wi膰 Ci nie mo偶na... maksio czarny biega za mn膮 jak na pieska przysta艂o... ale zerknie tutaj... nie martw si臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko 2
dobranoc :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dentimes
do max wy-golonko: z dyplomacji zawsze mialam "5" hehehe ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max wy-golonko 2
s艂odziutkich sn贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupuj臋
u[u

Udost臋pnij ten post