Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostra_kocica_masturbuje_sie

Historie ostre

Polecane posty

Hej, piszcie swoje ostre i fajne historie erotyczne jakie was spotkały ahh ooo

Gość Nutter
A moze popiszemy miedzy soba? Lubie rozpalac kobiety...

Gość doraaa
Dziewczyna, zdawała się być cała sponiewierana i wymęczona od nadmiaru wrażeń, ale nic bardziej mylnego. Kasia uwielbiała robić to przy świadkach, a im więcej gapiów tym jej żądza nabierała na sile. Otworzywszy więc oczy i ujrzawszy przepychankę wokół siebie zaczęła ku zdziwieniu kłębiącej się dookoła gawiedzi wodzić dłonią po szyi, zmierzając dalej ku piersiom, poprzez brzuch aż palce natrafiły na poobcierane i opuchnięte już wargi. Dostrzegł to spoglądający od jakiegoś czasu w jej stronę miejscowy gruz, którego wygląd zdradzał, iż nie był pierwszej świeżości: twarz domagająca się natychmiastowego golenia, jednym słowem sprawiał wrażenie dopiero co wyciągniętego z szamba. Mimo upalnej pogody miał gruby flauszowy płaszcz z pojemnymi kieszeniami, z których wystawały szyjki butelek. Spodnie zwisały mu w kroczu, widać było, że nie ściągał ich od wielu tygodni, nawet do załatwienia potrzeb fizjologicznych. Przyglądając się tak leżącej i pieszczącej się Kasi podszedł do niej, pozostałe osoby przez moment stały w bezruchu zaskoczone zachowaniem dziewczyny, czekając na dalszy bieg wypadków. Pan Edek, bo tak się nazywał bohater zajścia, wyciągając rękę z kieszeni, w której pilnował zdobycznego wina, skierował ją ku Katarzynie. Dziewczyna w pierwszym odruchu chciała ją odtrącić, tym bardziej, że pod warstwą zaskorupiałego brudu trudno było dopatrzeć się naturalnego koloru skóry. Mimo już mało skoordynowanych ruchów, spowodowanych całodzienną batalią z alkoholem, Pan Edek przytrzymał ją za twarz, kładąc na niej całą dłoń. Fetor bijący od niego spowodował, że dziewczyna miała odruchy wymiotne. Z jej ust wydobyło się odrobinę plwocin, co jednak nie zraziło Pana Edka, wręcz odwrotnie, natychmiast się ożywił. Włożył swoje ziemiste, woniące kałem i moczem palce do jej ust nie reagując na jej próby oporu. Nie musiał jednak długo używać siły. Kasia, której twarz w okolicach ust pokryta była niedawnymi wymiocinami, jak zahipnotyzowana zaczęła delikatnie wysuwać język, którym oblizywała wwiercające się coraz bardziej w jej usta palce Pana Edka. Widać było, że dziewczyna robi to z coraz większą przyjemnością, co zdradzały zaciskające się i ocierające o siebie uda oraz jej dłonie, z których jedną sięgała ku cipce, drugą zaś obejmowała dłoń Edka oblizując i "obciągając" jego palce, potem zaś wylizując dokładnie całą dłoń. Słychać było ciche westchnienia Kasi, które z każdą chwilą przybierały na sile. Widać było, że wielotygodniowy swąd kału i moczu zmieszany z innymi "wonnościami" wpływał na dziewczynę pobudzająco. Mimo wypitej ilości alkoholu Pan Edek także nie pozostawał obojętny na wdzięki i wyczyny dziewczyny, co uwidaczniała wypukłość w jego kloacznie woniących spodniach. Nagle wyjął obślinione (ale już nieco czystsze) palce z ust Kasi, do których po chwili przywarł swoimi wargami, z których na odległość wyczuwało się próchniczno - gorzelniany smród. Kasia odwzajemniła ten pocałunek zagłębiając swój język w jego ustach i poszukując swoimi wargami jego języka, który zaczęła intensywnie ssać. Edek coraz bardziej podniecony zaczął lizać całą twarz dziewczyny śliniąc się przy tym obficie, a strugi jego ustnych wydzielin sączyły się skapując na nią. Pan Edek tak bardzo zaangażował się cały w swoich poczynaniach, że nie opanował coraz bardziej napierającego pęcherza i nie zdążywszy na czas wyciągnąć swojego twardziela popuścił obfitą strugę w spodnie pozostawiając widoczną plamę, a wilgoć odzienia dodatkowo spotęgowała fekalny swąd mężczyzny. Kasia czując ciepło moczu podnieciła się jeszcze mocniej i jak gdyby chcąc odwdzięczyć się za te doznania sięgnęła ręką w kierunku rozporka Edka. Uwolniwszy jego prężącego się od jakiegoś czasu wahacza mocno ujęła go w dłoń i przyciągnęła do ust nie zważając na niesamowity fetor jaki wydzielał, będąc przy tym pokryty rodzynami z niepodcieranego tyłka. Kasia zaczęłą go ssać zapalczywie jakby fakt ten jeszcze bardziej ją podniecał. Lizała go całego, od żołędzi aż po jądra, sięgając językiem najdalej jak się dało, niemal po brązowe kakaowe oczko Edka. Jej głowa tonęła pomiędzy jego udami, on zaś trzymając dziewczynę za włosy mocno dociskał ją nie pozwalając na ewentualną przerwę. Jej głowa zaczęła poruszać sie coraz szybciej w rytm ruchów dłoni Edka na głowie. Nagle mężczyzna ułożył się na ziemi, spuścił do końca spodnie, uniósł nogi do góry ukazując swoje zachwaszczone i pokryte gównianymi rodzynami kakao. Nie puszczając włosów Kasi gwałtownym ruchem przyciągnął ją dociskając jej twarz do swojego tyłka. Zaczął wycierać nią swój rów, co oczywiście nie pozostało bez śladu na twarzy dziewczyny, która w ten sposób zlizywała wielotygodniowe pozostałości przemiany jego materii. Kasię bardzo podnieciła stanowczość Edka i coraz bardziej angażowała się w "mycie" rozchylając jak najszerzej jego pośladki i wsuwając swój język jak najgłębiej w kakao, niczego przy tym nie wypluwając ale połykając jak gdyby nie chcąc w ten sposób tracić czasu. Uczucie lizania w okolicach odbytu jedynie przyspieszyło ujście jego przetrzymywanego od rana rzadkiego kału, którym obficie wystrzelił w usta i na twarz dziewczyny.

Nutter napisz jak byś mnie pieścił tylko tak napisz zebym sie podnieciła

Gość max wy-golonko
doraa - sweet but ctrl+c/ctrl+v

Gość nutter
jak bys zobaczyła mojego ptaszka chciałabys go upolowac kiciu...hętnie bym wadził ci 3 paluszki do pupci

Gość fijnia
dajcie filmik

Gość max wy-golonko
skąd weźmiesz taki malenki pistolecik żeby go upolnąć? :P

Gość max wy-golonko
bo tak patrząc po jakości wypowiedzi to te trzy paluszki i ptaszek to w sam raz gdzieś tak połowa obwodu mojego ptaszęcia :)

Gość nutter
a zarzuci lasso nań i tez złapie zresztą taki ten mój ptaszek jak indor duzy

Gość Niezła jest
Nie wiem jak was, ale mnie kręci ta typiara z banera po prawej, jest niezła:D

Gość max wy-golonko
ale w sumie to ja gejem jestem i moje klejnoty są tylko dla panów

Gość max wy-golonko
ja mam słodkiego faceta mniam te jego wypukłe wypukłości

Gość dentimes
do max wy-golonko: no to co ty sie wypowiadasz w temacie sex i libido w zwiazku facet - kobieta skoro tu piszesz ze jestes gayem??

Gość max wy-golonko
sweet podszywku wiesz jak podniecić prawdziwego faceta :D ale skąd? niby heteryku... :)

Gość max wy-golonko
do dentimes: to są konsekwencje bycia pomarańczowym :)

Gość dentimes
do max wy-golonko: pomaranczowym?no i kwestie wtracane do watkow ci sie popierdolily i sie poplatales co i komu pisac czy jak niby mam to rozumiec?

Gość max wy-golonko
do dentimes ale tu nie jest nigdzie napisane historie ostre tylko panów i pań zadnych gejów....wiec o co chodzi moze ty myslisz ze gej to nie wie co to seks rozkosz orgazm pożądanie i miłość?

Gość max wy-golonko
do max wy-golonko (kopia zapasowa): wkręcasz się cukiereczku, mniam... :D gej geja zawsze wyczuwa na odległość...

Gość dentimes
hehehhehehe,na innym forum w tej sekcji sie wypowiadales zawziecie w kwestii sex w zwiazku facet-kobieta.nie jestem jakas krotka i zamknieta na takie rzeczy ale sadze ze skoro jestes homoseksualny to bedziesz mial w temacie zdanie malo obiektywne i raczej dosc mocno przesiakniete subiektywnym szowinistycznym egoizmem...

Gość max wy-golonko 2
wymiękłem :D ale to normalne po ostrej jeździe... zapraszam na topiki gdzie troszkę już znany jest mój specyficzny język - tam buraczku nie zostawią z Ciebie suchej nitki :) sweet dreams :*

Gość dentimes
a co to sa te topiki?pedalskie stronki netowe??

DO MAXA 2 słodziutki nie ekscytuj się tak wiem wiem fajny jestem chcesz pogadac na osobnosci? do dent...... kochana a cóz to za uprzedzenia do gejów...

Gość max wy-golonko 2
:D dentimes: talentu dyplomatycznego odmówić Ci nie można... maksio czarny biega za mną jak na pieska przystało... ale zerknie tutaj... nie martw się :)

Gość max wy-golonko 2
dobranoc :D

Gość dentimes
do max wy-golonko: z dyplomacji zawsze mialam "5" hehehe ;-)

Gość max wy-golonko 2
słodziutkich snów!