Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANIOŁ UPADAJĄCY

Co robić ?Zabić się z miłości?

Polecane posty

Kocham już ponad 10 lat tą samą kobietę tak bardzo ,że nie wyobrażam sobie życia bez niej,jest moim dopełnieniem w życiu ,kiedy jej nie widzę ogarnia mnie rozpacz,przeszywa ból.Problem w tym ,że ona ma rodzinę a nas traktuje jak przyjaciół.CO robić?czy zerwać z nią wszelkie kontakty i próbować ułożyć życie na nowo ,czy ciągnąć dalej tą przyjażń i tkwić w bólu,który przeszywa moje serce?

Gość kasiek77
nas? tzn Ty jestes tez w zwiazku? odnajdz szczescie gdzie indziej bo zniszczys zzycie przynajmniej 4 osobom;/

Nie jestem w związku ,bo jak mogę być skoro kocham ją czasami wydaje mi się ,że ona się mną bawi nie wiem co o tym wszystkim myśleć ?Adlaczego twierdzisz,że zniszcze życie 4 osobą ,między nami nic nie ma poprostu ja kocham a ona traktuje nas jak przyjaciuł.

jestes wolny ja tak i szukam kogos dla siebie nie zabijaj sie z milosci jak chcesz moglybym sprobowac jestem z krakowa a ty?

Gość Dulce2604
Nie zabijaj się...Ja jestem dziewczyną, i też kocham jednego chłopaka, ale on kochał inną...teraz staram się o nim zapomneć i nawet stopniowo się udaje,.....ty też sobie odpuść ;)

Mam sobie odpuścić tyle lat się staram i nic z tego nie wychodzi a przez nią pogłębiam się coraz bardziej w przekonaniu ,że już tak zostanie,że ktoś z nas ma być kochany a ktoś ma cierpieć do końca swoich dni.Ten kto napisał,że mam się zabić ma rację ,bo po co żyć na tym świecie i się męczyć ,tam wśród chmur może będzie lepiej.

Gość Dulce2604
Żartujesz chyba sobie...nie słuchaj jakis głupich żartów...Napisz do mnie na GG 9254102...to pogadamy bo mam podobną sytuację, i wcale nie chce się zabijać...na początku jak chciałam sobie odpuścić to też nie dawało rady...ale teraz mało co ale chyba trochę daje ;/

Gość Dulce2604
Wredniak1604-czymu się tak czepiasz...!!!? Komuś to takie rzeczy doradzasz a sam to siedzisz na fotelu i się mądrzysz!!!!

Gość rudzielec555555
Zdejmij różowe okulary--i wtedy jak sie przyjrzysz całej tej sytuacji ,to sam bedziesz wiedzial,że to nie ma sensu--tak dalej życ.Kto Ty jestes --jakis ulomek ??--czy normalny facet z krwi i kosci ??--no widzisz odpowiedz jest prosta i wez sie w garsc i zacznij myslec logicznie.Napewno nie jedna kobiete w sobie rozkochasz,która bedzie patrzyla na Ciebie jak w obrazek i wtedy i Twoje serce zabije mocniej a motylki beda fruwały Ci w brzuszku i tego Ci życzę. Pamiętaj jestes facet,mocny facet a nie jakis mieczak,który ubolewa nad rozlanym mlekiem.

ok.śmierć odpada i co dalej?Jak żyć bez niej ?Mam zerwać wszelkie kontakty z nią.Teraz chociaż mogę się nacieszyć przez pare godzin jej obecnością a kiedy jej nie będzie,co ze mną będzie?

Gość NiUnIa198
A ona Kocha tego z kim jest?

Twierdzi ,że kocha i dlatego nie chcę podejmować żadnych kroków,by coś zmienić,by być razem.Pytanie !Zerwać wszelkie kontakty ?Czy tkwić w tym do końca życia?