Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dobraaaaaa

zostac z nim z zalu???bez milosci???

Polecane posty

Gość no dobraaaaaa

czy to ze mi GO zal jest dostatecznym powodem by z nim zostac?:(

Gość no dobraaaaaa
zal bo on prosi bym nie odchodzila ze bedzie lepszy ze bedzie...:( ja nie chce:( ale gdy widzę jak placze i prosi zal mi go:(

nie! bo po pewnym czasie bedziesz baaaardzo zalowala, a on to odkryje i wcale nie bedzie mu z tym dobrze.nie ma milosci-nie ma zwiazku.po co na sile?

Gość no dobraaaaaa
on mowi ze bedzie sie starac ze sie zmeini:( jestesmy razem 10 lat :( ne kocham juz go:( to co bylo wypalilo sie:( poznalam kogos innego kogo pokochalam i mialam nadzieje na lepszy zwiazek ,ale przeszkoda jest to ze widze jego bol:(

pamietaj, ze jak ktos mowi, ze sie nie zmieni, to bardzo mala szansa, ze to zrobi. jesli jestes pewna , ze go nie kochasz, tozastanow sie jaki jest sens sie unieszczesliwiac i tracic zycie.bedziesz coraz gorzej to odczuwala.

Gość no dobraaaaaa
kocham kogos innego:( z nim jetsme jeszcze i nie odchodzę jak na razie-choc chcialma-bo prosi mnie bym zostalaa bysmy dali sobie szansę:( wiem ze jak zostanę uszczesliwie go bo bede przy nim ale wiem ze ja bede zawsze tesknic za tamtym:(

Gość lllkkk
Zostaw skoro mówisz ze go nie kochasz...

Gość no dobraaaaaa
ale jak zostawic kogos z czystym sumieniem kto swiata poza toba nie widz?:(::(:boje sie ze nie da sobie rady czuje sie za nneigo wciaz odpowiedzialna jak przez 10 lat naszego malzenstwa:( a tu jest nagle okazja ze to KTOS bedzie z amnie odpowiedzialny a nie ja wciaz za kogos:(