Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amput

seks z niepełnosprawnym

Polecane posty

Gość beznogi
ale co mam zrobić, stało się , przecież nie obcięłem sobie tych nóg specjalnie , najgorsze jest to że w zasadzie jestem taki sam jak byłem nic sie nie zmieniło tyle że nie mam na czym chodzić .

i nie ulec presji otoczenia. jesli chodzi o presje otoczenia to powiem ci z prespektywy osoby samodzielnie podejmujacej osobiste decyzje :classic_cool: otoczenie ze swoją presją moze mnie cmoknąc w poślady 😴

widziałam kiedyś program na rtl o malzenstwie ona każelek on normalny mieli trójkę dzieci w tym dwoje normalnych a jedną dziewczynka jak mama i wyglądali na bardzo szczęśliwi. ważne psychiczne nastawienie to jak z jedzeniem jak ktoś nie spróbuje nie pozna smaku...

Gość beznogi
mam 31 lat , a nogi straciłem w wypadku niecały rok temu , myslalem ze cos z nimi zrobia, ale niestety chyba nie dało rady skoro musieli je obciąć.

Gość beznogi
Niebiesko zieIona.., co by było dla ciebie podniecajace?

beznogi nie powinieneś sie tym martwić, uważam że wartosciowy facet zawsze ma szanse na związek. Jego niepełnosprawnosc wcale nie musi oznaczać samotnosci ;) Mój kolega ma 38 lat jego dziewczyna to rehabilitantka, sprawna i niezwykle piekna. czesto widze ją albo na rowerku albo uprawiającą jogging i nie dziwie się jej dlaczego własnie jego wybrała. Bo to niezwykły facet fantastyczny kolega i napewno fantastyczny partner ;)

Gość niewyżyta :)))))
Mi by partner bez nóg wcale nie przeszkadzał :D Głowa do góry!

Gość e..tam
.2012] 10:11 [zgłoś do usunięcia] vera lynn Co ma peruka do braku nóg? ------ pisałam ze należy uprzedzić.... aby nie przezyc szoku, ot i tyle ma wspólnehgo :-P -------------------------------------------------- w każdym związku liczy sie uczucie więc nic na siłę. kobieta lubi być potrzebna i doceniana. lubi się poświęcać bardziej niż facet.

Gość e..tam
kolega jeździ na specjalnie przystosowanym rowerze i bierze udział w wyścigach kolarskich. jest mistrzem świata. zjechał wszystkie kontynenty. ma druga żonę i synka z pierwszego małżeństwa. jest b. inteligentny i ma dużo znajomych na całym świecie.

Gość ekolozka
jeżeli on jest ze szczecina to go znam :-) super facet chociaż niepelnosprawnosc bardzo widoczna :-P

Gość gość
Wszystko siedzi w naszej głowie. Mój mąż jest niepełnosprawny, jeździ na wózku, jeździ autem, gotuje, sprząta... co prawda są przybytki niedostosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych, ale powoli sobie z nimi radzimy. Najgorsze były dla mnie schody, jestem drobna osoba, a mężczyzna jednak wazy, ale odkąd mamy schodołaz.eu stało sie to dużo łatwiejsze i możemy chodzić do wielu fajnych miejsc

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Marcelina znajdziesz mnie na http://seksnumer.pl/sex-telefon-marcelina.html Jestem doświadczona i taka, która wie czego chce, zapraszam młodych i starszych panów, każdy znajdzie u mnie super niespodziankę, czekam na twojego grubego i cieplutkiego:)

Gość gośćMatrix
Mam27lat jestem niepełnosprawny,na wózku,mam wszystkie członki ale nie chodzę bo od dzieciństwa mamDPM.Co w życiu osiągnąłem to wykształcenie i......siedzę bezużyteczne w domu.Tęsknię za ......wszystkim.

Gość gość
"Mam27lat jestem niepełnosprawny,na wózku,mam wszystkie członki ale nie chodzę bo od dzieciństwa mamDPM.Co w życiu osiągnąłem to wykształcenie i......siedzę bezużyteczne w domu.Tęsknię za ......wszystkim. " xxx ciężka sprawa. Ja na początek jeśli jesteś "tam sprawny" a masz wykształcenie i pieniądze i dotąd nie bzykałeś to umówiłbym się z prostytutką - znajdź taką która robi to z niepełnosprawnymi - wiem, że są takie, które się w tym specjalizują i poseksił za kasę. Wtedy poznasz swoje oczekiwania i chociaż trochę (choć z prostytutką to nie będzie szczere) jak zachowuje się w takich sytuacjach intymny z tobą kobieta. Po takim czymś może nabierzesz śmiałości i poznasz kogoś i uda się stworzyć związek. Dziś kiedy jest internet to nawiązanie kontaktu nie jest trudne tylko musisz się zastanowić, co możesz zaoferować kobiecie, która zdecyduje się być z tobą na zawsze. Niepełnosprawność raczej atutem nie jest ale coś musisz mieć w sobie takiego, co spowoduje, że zostaniesz pokochany i zaakceptowany.

Gość gość
Tak ogólnie rzecz biorąc to sprawny zdrowy facet ma problemy z j****iem ,można wybierać 4 rodzaje seksu . 1) prostytutki bez chęci z ich strony czyli na przymus . 2) ożenić sie ,chociaż dzis trudno kogos namówić na ślub ,i seks ślubny raz w miesiącu .3) onanizm . 4) zoofilia . Kobiety nie są stworzone do seksu .

Gość gość
Wolę seks wirutalny, często korzystam z sexu przez telefon ze strony http://seksnumer.pl/brunetki.html ... trochę się wyluzuje i tylko dzięki sex telefonom jeszcze nie rozwiodłem się z żoną

Gość gość
UWAGA! Para (sprawna) odda się każdemu, KAŻDEMU (sic!), kto jest niepełnosprawny/niepełnosprawna (parze też) (kto ma nikłe lub żadne szane na intymność, seks i związek z kimkolwiek). My: zdrowi, zadbani, normalni. 37 i 40 lat - młodzi duchem i światopoglądem. Twój wiek bez znaczenia: 18 czy 80 lat; nie brzydzimy się nikogo i niczego, ani nie cofamy przed niczym - warunek: brak chorób wenerycznych!. Jesteśmy w 100% zdrowi. Zrealizujemy dyskretnie Twoje najskrytsze marzenia (najbrudniejsze też, każde; tak! każde - te cholernie wstydliwe też! UWIERZ - TEŻ!), a potem to powtórzymy; tak abyś piszczał z rozkoszy! Nie masz rąk, nóg, wzroku, czegokolwiek, masz porażenie mógowe (obyś mi tylko niczego nie odgryzł) - co za problem?, zaimprowizujemy coś; masz Downa, jesteś brzydka, gruba, bez piersi, nosa, zakompleksiona - znakomicie; znajdziemy w Tobie power, seks i piękno!, i będziesz nami rządzić. Orgazm, to orgazm, każdy ma prawo! Jeśli chcesz wykorzystać kobietę/męzczyznę/parę do wasnych fantazji - dzwoń! Jesli chcesz ponarzekać, że świat jest do d**y czy coś - też dzwoń! Jeśli chcesz nas upokorzyć lub zdominować; jeśli chcesz rozdawać karty w seksie - dzwon! Po co to robimy? Bo jesteśmy ludżmi. Kilkanaście lat czekalismy na dziecko, we łzach, w załamaniu... urodziło się zdrowe i piękne; cudne! W tej intencji postanowilismy sprezentować zmyłowy seks lub masaż pierwszemu niepełnosprawnemu Pani/Panu, który się odezwie. TAK! Pierwsze zgłoszenie i już! A niech tam, każdy ma swój dzien! Losowo wybrany facet/kobieta, otrzyma gratis z******ty masaż + zmysłowy super seks, dotykanie, głaskanie i spełnienie każdej erotycznej prośby; nam też się poszczęściło, trzeba się dzielić dobrem. Oczywiście pełen szacunek i anonimowość. Ale warunek - nie bogaty macho, banan w BMW, gruby wałek, tylko ktoś normalny z problemami codziennego dnia, komu brakuje seksu, pocałunków, głaskania po piersi, szara myszka, kto normalnie nie ma na takie zabawy szans; my zadbamy, od ciała i serca o powodzenie, będziemy się starać, będzie niesamowicie - no dobra... post jest w 100% serio, co zrobicie - wasza sprawa; chociaż na odp. cały tydzien czekać nie będziemy. Liczy sie pierwsza odpowiedź. Tylko Olsztyn: piotrp429@gmail.com

Gość Goscinnagosciowa

Hej, goscbeznogi mam męża w podobnej sytuacji, będąc już mężatka miał wypadek i amputowali mu obydwie nogi w podudziach, tu jest ten plus że ma swoje kolana. Seks wygląda tak jak przed wypadkiem, z tą różnicą że to ja dominuje :). Obawiałam się bardzo seksu, bałam się że go te nogi będą bolały czy coś. Ale nie było się czego obawiac. Niedawno urodziła się nam wspaniała córka. Tak że głowa do góry 🙂 ja jestem osobą przed 30 i zostałam w związku z osobą niepełnosprawną i jeszcze zdecydowałam się na dziecko 🙂