Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżenie_Ze_Snów

Wróżenie ze snów

Polecane posty

Gość Wróżenie_Ze_Snów

Hej, moja mama kiedyś pracowała w Anglii. Dostała karty nocne czyli takie które wróża z kart. Są dziwne ale pokazują co oznacza sen. Jeśli chcecie się dowiedzieć napiszcie co wam się śniło i co się w tym śnie stało napiszcie też date uradzin. Odpowiem.

Gość karolinkakak91
Hej śniło mi się dzisiaj, że pola za moim domem były naładowane jakimś śmiertelnymi dla życia promieniami. I przez nie umarła moja mama. To było wszystko w zimie i zanim umarła to widziałyśmy jakiś biały samochód i jego kierowca rozmawiał z moim sąsiadem,a mama powiedziała mi, że to zły człowiek jest. Później słyszałyśmy dźwięki sygnałów (tak jakby ktoś miał wypadek samochodowy) i zaraz później mama zmarła. A później śniło mi się, że nadal mieliśmy to skażone pole i przyszła para ludzi (mały facet, który mówił po angielsku i wysoka laska, z ciętym językiem) i pytali o moją babcię. Ale jej nie było. Więc przychodzili jeszcze ze 4 razy i za każdym razem jej nie było. A na końcu śniło mi się, że chodził ksiądz po kolędzie i oglądał każdemu uzębienie. I miał bardzo silny chwyt dłoni, że aż mnie szczena bolała. To dziwne, ale jeśli miałabyś chwilę czasu, to z chęcią wysłucham co mówią te karty. :)

Gość karolinkakak91
A to jeszcze data moich urodzin: 28.05.1991

Gość Wróżenie_Ze_Snów
Ten sen to symbol niewelującej się więzi z matką, opartej na chęci uzyskania niezależności; stracone nadzieje w sprawach osobistych (brak uczuć) utrata poczucia bezpieczeństwa i opieki; prawdopodobnie chroba twojej matki.

Gość aaeeddww
Mi sie śnił ślub mojej siostry ktora juz wyszla z a mąż..We snie mialam zostac starsza,gownie snilo mi sie ze sie ubieralam na ten slub i kazde rajstopy mialam porwane hehe data urodzin 17.10.1988r

Gość potrzebująca pilnie pomocy
Ja zaczęlam spotykac się z takim chlopakiem, ale zaraz poznalam kogoś nowego w koim się od razu zakochalam i tamtemu to powiedzialam, wczoraj rozmawialiśmy na gg i zaproponowal zebyśmy się jutro spotkali, zgodzilam się bo mi tak glupio trochę ze tak wyszlo. Calą noc dziś śnilo mi się ze pojechalam do niego, bylam w bloku w którym mieszka, wiedzialam numer domu i że to tu ta 100% ale nie moglam znaleść jego mieszkania, blok zamienil się w jakis labirynt korytarzy i klatek schodowych z któych nie umialam się wyplątać. Widzialam go przez okno, mahcalam mu, ale on mnie nie widzial zeby wyjśc po mnie... Jak myślisz, o czym to świadczy?

Gość potrzebująca pilnie pomocy
i data urodzin jeszcze 15 styczeń 1983

Gość sisilyyy...
28091982 snil mi sie chlopak ktory kiedys mi sie podobal ostatnio czesto mi sie sni ze mnie goni ze ma ucieta reke ze sie zareczyl ze sie pyta czy mocno mnie skrzywdzil nie wiem co o tym myslec

Gość podnośnik23
śniło mi się, że jestem w ciąży:) 11.06.1987

Gość Wróżenie_Ze_Snów
niepowodzenia w sprawach osobistych; zaniżone poczucie własnej wartości, lęk.

Gość sisilyyy...
do kogo ta ostatnia odp?

Gość podnośnik23
to moja wróżba?

Gość slooonce swieci
a moze byc sen mojej mamy? 02.07.1963 powiedziala mi rano ze taki glupi sen miala .... snilo jej sie dzisiaj ze nasza suczka miala obcięte dwie tylne nogi i ona zaczela krzyczec a suczka sie tak skulila i chyba zdechla i wtedy mama sie obudzila :O:O co to moze znaczyc :(

Gość Wróżenie_Ze_Snów
sisilyyy... - prawdopodobnie mówił o tobie lub myślał. Skontroluj swoje postępowanie

Gość podnośnik23
11:37 [zgłoś do usunięcia] Wróżenie_Ze_Snów niepowodzenia w sprawach osobistych; zaniżone poczucie własnej wartości, lęk. A to było moje, tak?

Gość Wróżenie_Ze_Snów
podnośnik23 -zmany w życiu możliwość przeniesienia się na inną płaszczyznę aktywności.

Gość aaeeddww
""niepowodzenia w sprawach osobistych; zaniżone poczucie własnej wartości, lęk"" do jakiego nicu ta odpowiedz bo nie napisalas???

Gość podnośnik23
dzieki:)

Gość Wróżenie_Ze_Snów
slooonce swieci -Nowe znajomości zmiana klimatu, kapryśne dni.

Gość slooonce swieci
hehe taki glupi sen a fajnie wywrozylas dzieki 🖐️

Gość aaeeddww
Mi sie śnił ślub mojej siostry ktora juz wyszla z a mąż..We snie mialam zostac starsza,gownie snilo mi sie ze sie ubieralam na ten slub i kazde rajstopy mialam porwane hehe data urodzin 17.10.1988r

Gość Wróżenie_Ze_Snów
aaeeddww- niepowodzenia w sprawach osobistych; zaniżone poczucie własnej wartości, lęk. To było do ciebie

Gość aaeeddww
dzieki wiem ze wrozysz!!dokladnie tak jest no ale co bedzie dalej mozesz powiedziec cos wiecej..Bo poklocilam sie z chlopakiem i jest tak jak napisalas!bedziemy dalej razem??

Uważam, że każdy sam powinien odczytywać teść ze swoich snów...każdy przeciez może inaczej je zinterpretować, poza tym sny to sprawa bardziej osobista, i mnie np trudno by było komuś je opowiedziec, nawet na forum, zwłaszca, że one sa trochę dziwne... czasem nawet niepokojące... Ale przynajmniej sama próbuje się dowiedzieć co one oznaczają...

Gość BUTY
Śniło mi się duzo starych, zniszczonych butów damskich które moja koleżanka sprzedawała, moja data ur. 25.11.1981

Gość slooonce swieci
a mozesz jeszcze z mojego snu powrozyc? snilo mi sie pare dni temu ze w moim mieszkaniu a najwięcej w moim pokoju bylo pelno kotow, niektore sie bily i musialam je rozdzielac jakiś patykiem chyba :D data ur 14.07.1988

Gość Aurelia86
Mogę szczerze polecić wróżkę Grażynę, numer do niej to 708-403-155, naprawdę zna się na rzeczy a połączenie nie jest drogie, dokładnie 2,58zł/min o ile pamietam. Mi 10 minut wystarczyło aby dowiedzieć się wsyzstkiego co chciałam.

Gość Oliwia76
Warto wspierać prawdziwe wróżki z darem dlatego muszę wspomnieć o wróżce Grażynie. Jest niebywała i potrafi zaskoczyć szczegółami z życia, tak, że aż szczęka opada. Kontakt do niej jest na jej stronie http://wrozkagauri.pl

Gość Ulka73
Jeśli potrzebujecie sprawdzonej wróżki, to jak dla mnie warto korzystać z porad wróżki Grażyny, jej telefon to 708-403-155 , połączenie nie jest drogie jak u innych tylko 2,58zł/min jak dobrze pamiętam

Gość gość
Ja również jestem zadowolona z wróżby robionej u Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl