Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znudzona Lodz

nuda w pracy

Polecane posty

Gość pomarańczowe deko
ja odpisuje, i nawet mi idzie:D

a ja sie nie nudzę robię listy obecności na przyszły miesiąc, czytam sobie kafe, gadam z kolegami z pokoju, jem drugie śniadanko i czas leci :)

jestem w Glasgow :) Wyjechałam, bo nie mogłam znaleźć stażu w zawodzie, a tu nie było z tym problemów ;) Mam zamiar wrócić w sierpniu :) Może do tego czasu już Łódź będzie przejezdna ;)?

karygodne zachowanie poniewaz pracuje tam gdzie pracuje moge Ci obiecac ze Lodz nie bedzie przejezdna w sierpniu :D:D:D Nie masz po co wracac. No chyba ze do mnie :x ;)

Oj nie wyobrażasz sobie jak się nudzę aktualnie w pracy. Do tego stopnia że wziąłem drugą pracę od szustego stycznia:)

Gość pomarańczowe deko
ja bym chciala w domu byc a musze siedziec do 17

Gość zf
ja nie w pracy, a tez się nudzę :O

ja się nudzę okropnie!!!!!Wstaję rano tylko po to, żeby przesiedzieć 8 godzin i czekać,czy szef da mi jakieś zadanie...A jak da to zajmuje mi to max. godzinę i dalej się nudzę.Pogadać nie ma z kim,bo pracuję ze sztywniakami więc czasami przez cały dzień do nikogo gęby nie otworzę...

aja radzę, philosoph, jak Ci sie nudzi, zajrzyj do słownika ortograficznego, dział - liczebniki

ja siedze w gabinecie sama i tez nie mam do kogo gęby otworzyc ale jakbym miała słuchac plot wole juz z nikim nie siedziec :classic_cool:

"philozoph skoro tak sie nudzisz to oc do mnie razem sie ponudzimy " To jest jakaś propozycja:) Tylko spacer do Łodzi to jakieś 3 tygodnie będą;)

a ja słucham o psychopatach,a opowiadane jest językiem psychologicznym wiec nic nie rozumiem bo mam inne wykształcenie, a wkoło tylko psycholodzy

jak jestem po prostu zmęczona lub źle się czuję to robią mi sesję terapeutyczną