Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz mezatkaaaaaaaaaa

Stalo sie- po prostu sie PUSCILAM

Polecane posty

Wredniak wiem ze prowokacja ;) ale nie ufaj kobietom bywa tak ze na własnym weselu potrafią się puszczac np ze swiadkiem :D:D:D słyszałam o takim przypadku :D:D:D

rzadko?:D:D to jak rozładowujesz napięcie? modlitwą?:D:D:D:

Vicia, a czy ja twierdzę, że nie grzeszę? :D Tylko, że nie z facetami :classic_cool: Wesele, zabawa, słychać głos z sali: -Kto jeszcze nie spał z panną młodą?! -Ja! -Co za "ja"? -Pan młody! :) Autorka powinna jeszcze spróbować trójkąta, żeby dwóch naraz ją zapięło, małżonek może protestować przeciwko dodatkowym osobom w noc poślubną... :O

a facet który zgadza to zapewne ma w genach i nic tu poeradzic nie mozna?:classic_cool: jak ja kocham takie tłumaczenia :D:D

Gość nic tu po mnie
a ja mam nieodparte wrażenie ze niektórzy siedzą godzinami na kafe tylko i wyłącznie czekając na możliwość nazwania kogoś kurwa...

Gość nic tu po mnie
no to poprawiam- czekają godzinami żeby nazwać kurwami setki ta sama zasada:)

Gość MAriusz BHP
jeśli to nie prowokacja - a raczej na 100% prowokacja trola żeby się pobawić to jesteś zwykłą kurwą

Gość nic tu po mnie
może warto założyć osobny topik? upadłe kobiety składałyby swoje deklaracje a życzliwa gawiedź obrzucałaby je mięsem

MS ;)życiowych prawd jest kilka a najważniejsza to gówno prawda :D Człowiek to słabe żyjątko narzuca sobie zasady których niewielka garstka jest w stanie dotrzymać ;) jesli ktoś jest tego świadom wygrywa życie :D:D reszta to quasiidealni :) popełniamy tyle nieprawosci że juz zaczynamy gubić się w tym co prawdą a co fałszem potrafimy czasem pieknie tłumaczyc swoją grzeszność ;) a najlepiej wychodzi nam pouczanie innych i wyliczanie im błędów :)

Vicia - te zasady, które sobie narzuciłem są dla mnie święte i ich dotrzymuję. Nie znaczy to, że jestem święty, bo moje zasady są co prawda niezmienne ale dostowane do moich możliwości :classic_cool: Za to nigdy nie wymagam od kogoś więcej niż od siebie :)

MS a jesli ktoś wymaga wiecej od Ciebie bo on sam ma wieksze wymagania wobec siebie? to co juz nie da rady?:D:D to się własnie nazywa podstosowanie zasad pod nasze mozliwosci a nie podwyższanie mozliwosci i podciąganie ich na wyzszy poziom :D:D bardzo wygodne i takie pospolite :) MS znikam :classic_cool:🖐️

Gość zbygniew
nie rozumiem paru wypowiedzi, czemu v33 twierdzisz ze facet jesli zdradza to to pewnie ma w genach? facet który zdradzi równiez jest dzwką tylko że meską, i też nie zasługuje na nic wiecej niż na kogoś takiego samego jak on. a mysle że coś takiego jak wyznaczanie sobie jakiś zasad i celów w życiu jest dobre, tzn. nie chodzi o jakieś niestworzone rzeczy ale o takie które można zrealizować, a bycie wiernym 2 osobie chyba nie jest takie niewyobrażalne? przecież zdrada to jest chyba najgorsza rzecz jaką można zrobić 2 osobie, i wy sie chcecie nazywać kochającymi żonami i mezami? tak to zbudowane nie jest z tego co sie orientuje... prowokacja czy nie prowokacja i tak uważam że nasuwa sie tylko jedno na myśl: osoba która zdradziła powinna sie do tego przyznać(wiem ze czasem lepiej nie mówić tego dla dobra tej 2 osoby) i po prostu odejść(bez żadnego tłumaczenia że to było marzenie, fantazja, chwila słabości czy cokolwiek innego, zdradziła i tyle w tej kwesti, bozia dała rozum zey z niego korzystać, jak sie nie potrafi to już niczyja wina), a decyzja powinna pozostać w kwestii zdradzonych.

Zbygniew nie zrozumiałeś Vici, ona to pisała z ironią :) Vicia - jeszcze nikt się nie ośmielił mieć wyższych wymagań niż ja mam :D Miłego dnia :)

zbygniew ty to jestes taki mONdry czy zdradzony?:classic_cool: Ja bym wolała o zdradzie nie wiedziec ;) ot moja taka perwersja :D:D chyba nie jestem masochistką ;) i do zdrady jak i do wielu innych grzeszków ludzkosci mam osobliwe podejscie a przede wszystkim nie oceniam to taka moja mała zasada chyba łatwiejsza do utrzymania niz mówienie komuś jak ma zyc ;) Kazdy człowiek to osobna jednostka i dopóki nie jestes w jego skórze nie masz jego osobowosci nie masz prawa mu mówic co w zyciu ma robic ;)

Gość zbygniew
taki madry:P nie zdradzony:) co do ironi to zrozumiałem, ale głupie to było i tak:P a co do oceny to nie trzeba być w czyjejś skórze żeby moc to ocenic, bo jakieś ogólne zasady chyba jeszcze na tym świecie panują? wiec podpierając sie samą moralnością autorka wątku nie zasługuje na wiele, a na pewno nie na męża, no chyba ze on jest taki sam i teraz gdzieś jakąś panią wali w krzakach:D