Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiatarzynka

Loki!

Polecane posty

Gość kasiatarzynka

Cześć Dziewczyny! Mam problem, chcę sobie zrobić ładne loczki, mam włosy proste jak drut, najczęsciej robie je lokówką no i nawet dobrze wychodzą, jak robicie z pianką kiedy ją nakładacie? Chciałabym jeszcze uzyskać efekt mokrych włosów, jak to zrobić?

Gość pomogeee Ci7366
hej;)no ja mam wlosy krecone ale mimo rego czesto krece na grubych walkach:)zeby efekt byl super musisz kupic jakas dobra pianke:)i tak najpierw zmocz leciutko wlosy,pozniej osusz reczniekiem zeby byly lekko wilgotne;)nasttepnie kazde pasemko z ktorego chcesz zakrecic loka zwilrz pianka do wlosow i spryskaj leko takim plynem do kreconych wlosow "marion"kosztuje cos kolo 7-8zl:)nadaje on fajnego polysku:)noi jak spryskasz tym plynem to normalnie zakrec wloski na walki:)i tak z kazdym pasemkiem:)na koniec gdy juz scoiiagniesz walki rozczesz delikatnie i sprysjak lakierem do wlosow:)napewno bedzie udana fryzura:*powodzenia;*

Gość kasiatarzynka
Dzięki! Na pewno wypróbuje Twój sposób :):* A znacie może jakiś lakier do włosów, który nadałby właśnie efekt mokrych włosów?