Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brum brum23

LASEROWE USUWANIE PRZEBARWIEŃ

Polecane posty

Gość brum brum23

Hej wszystkim, proszę napiszcie mi ile kosztuje usuwanie przebarwień potrądzikowych na twarzy? Bo ja weszłam na stronę jakiejś kliniki, gdzie takie zabiegi się przeprowadza i cena opiewała na kwotę 2000pln:( czy to jest możliwe?:( ja już nie mam siły tapetować się 5kg pudru, ani wyjść na basen nie mogę, ani chodzić bez make-upu nawet na spacer, bo straszę:( jeśli ktoś miał taki zabieg, to proszę o napisanie jak długo dochodzi się do siebie, czy na na drugi dzień można wyjść do ludzi? Proszę o odp.

Gość gość
Najlepiej na pewno zadziała zabieg laserowy. Szczególnie, jeśli plama jest bardzo widoczna to nie warto tracić pieniędzy na kosmetyki, bo z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że i tak to nic nie da. Ja tego próbowałam, ale ostatecznie i tak udałam się na zabieg do Dermapoint do Katarzyny Mierzwińskiej. Tam efekt był już po 3 zabiegu, więc finalnie mniej wydałam na medycynę estetyczną niż na kosmetyki, które kupiłam i wcale nie pomogły.

Gość madzia88

Mam sporo przebarwień na twarzy po trądziku i nic na nie nie działało, zaczęłam kurację laserem w klinice Krajewski i jestem zadowolona, miła obsługa i super efekty:)