Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuracjuuuuszka

Moja kuracja nawilżająca! Co o niej myślicie?

Polecane posty

Gość kuracjuuuuszka

Troszkę zaniedbałam moje nogi jeśli chodzi o nawilżanie, po kilku wizytach na solarium i chodzenie bez rajstop pod spodniami na mrozie popękała i złuszczyła mi się lekko skóra na nogach... Postanowiłam temu jakoś zaradzić, wyjęłam z szafki oliwkę, którą smarowałam się w wakacje by się ładnie opalić... Posmarowałam całe nogi i obwinęłam je przeźroczystą folią :). Trzymam już około 30 minut, kuracja potrwa z godzinkę :). Co o tym myślicie?

Gość kuracjuuuuszka
Po tej kuracji zamierzam wskoczyć do cieplutkiej wody :), dziękuję za podsunięcie pomysłu, napewno tak zrobię :). A co myślicie o mojej kuracji??

absolutnie nie uzywaj oliwki na sucha skore...jeszcze bardziej Cie wysuszy...Juz sie na to nacielam.Kupilam sobie oliwke w zelu J&J i tak sie nia kiedys smarowalam.Po kilku dniach mialam tak wysuszona skore ze az byla biala...zaczelam uzywac na mokro i rewelacja...Od roku po kazdym prysznicu smaruje cialo oliwka i po chwili wycieram recznikiem...

Gość kuracjuuuuszka
NIe nakładałam oliwki na wysuszoną skóre, wcześniej nałożyłam masło intensywnie nawilżające Dove :).

Gość kuracjuuuuszka
Nie pocieszyłaś mnie :PP.

no wiem.Ale zobacz...jak posmarujesz skore maslem nawilzajacy to ono tworzy na skorze tlusta powloke...Przez ta powloke oliwka sie nie wchlonie...Moze gdybys zrobila to samo na mokra skore, a nie na balsamowana to moze by bylo lepiej...ale sama nie wiem bo nie probowalam .Tak na logike mysle ze moze Cie nawilzy trzoszki, ale znow bedzie sucha...naprawde proponuje na mokra skore

Gość kuracjuuuuszka
Właśnie wyszłam z wanny. W niej posmarowałam oliwką całe ciało, poleżałam troszke, wyszłam i po 10 minutach wytarłam się ręcznikiem. Skóra nadal jest tłusta od oliwki ale nie aż tak bardzo jak w wodzie. Powtórze to wieczorem, na czystej skórze.