Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Uleczkka

CIĄŻA CZY UROJENIE?

Polecane posty

Cześć dziewczyny, jestem nowa na forum, aczkolwiek chyba zacznę odwiedzać je częściej ;) mam 22 lata i mały dylemat, od dwóch i pół roku biorę harmonet, jednak jakiś czas temu zdarzyło mi się- i to pod rząd- kilka wpadek związanych z braniem tabletek, a to zapomniałam, a to wzięłam później a w jednym cyklu wogóle nie wziełam 1. Myślałam że ta 1 tabletka nie sprawia jakiejś wielkiej róznicy bo to potem miesiączka i wogóle, ale jednak przeczytałam że może sprawić bardzo dużą różnicę,,,,, :/ no ale do sedna, okres niby mam, jednak od pewnego czasu się zmienił, są to właściwie lekkie plamienia, a wcześniej miałam normalnie od środy do niedzieli taki zwykły, leciało więcej ;) poza tym odrzuciło mnie jakiś czas temu od pewnych rzeczy, np kawy, teraz już znowu mogę ją pić i nawet więcej bo mój organizm domaga się duzo i dziwnie jeśli chodzi o jedzenie :) do tego dochodzi ból piersi (był, już minął) były bólee krzyża oraz podbrzusza, mój brzuszek poza tym zrobił się twardy, zawsze miałam odstający ale było to sadełko, teraz pod sadełkiem jest piłeczka, twarda :/ i wogóle takie dziwe uczucie mam, że coś jest inaczej, nie potrafię tego wyjaśnić niestety, ciężko się czuję, ciężej mi oddychać, robię to eż inaczej, generalnie normalnie powiedziałabym-ciąża, ale robiłam test (z bobaskiem) i wyszedł....negatywnie :/ aha, i ostatnio zauważyłam zasinienie warg sromowych, poza tym zmienne humory, od euforii do niemal depresji,,, już sama niewiem, może sobie coś wkręcam, i mi się tylko wydaje..? poszę doradźcie coś,

dziewczyny pełno tu bardzo, napiszcie mi cos proszę bo zwariuje, a wizyta u ginekologa dopiero za dni pare, usiłowałam rozmawiać z moim prawie-mężem (on już ciążę przeżywał) ale on mówi krótko- poczekaj na wizytę, faceci jednak nas nie rozumieją :/

Gość alek1111222
poczekaj na wizytę :) cóż ci możemy doradzić, objawy może i są ale test negatywny - ginekolog Ci powie najlepiej.