Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotari_ona

Serwisy foto ... czy im zaufać ?

Polecane posty

Gość samotari_ona

Zamieszczacie swoje intymne zdjęcia w internecie ? Kilka próbek wrzuciłam na pikeo.pl , bo tam jest dosc kulturalna spolecznosc, na fotce w zyciu bym tego nie zrobila, za duzo obslinionych dzieciakow ... ale mimo wszystko - boje sie zlosliwych komentarzy ... jak myslicie ? help !

Gość ponoc jesien
Czasem ludziom się nudzi...

Gość samotari_ona
no tak, polska wlasnie !! zbluzgac i opluc ! czy rzeczywiscie nie mozna liczyc na zyczliwosc ludzka ? tylko dlatego ze wasi mezowie/ narzeczeni chca mnie ogladac, inaczej nie denerwowaloby to was !! tak czy siak, nasze spoleczenstwo nie jest chyba takie konserwatywne. wierze w to i widze !!

Gość olol
no tak a potem sie dziwia ze sa gwałty:o a kobiety traktuja jak szmaty :o i ze liczy sie tylko wygląd :o ogólnie mówiąc to żal doope sciska

Gość ponoc jesien
Przecie to jest prowokacja, nie? Co do zamieszczania "intymnych" fotek w necie. Jak nazwa wskazuje, są one intymne, przeznaczone dla oczu nielicznych osób, a nie całego świata. Naprawdę wszystko jest już dostępne? Nie ma żadnych granic?

Gość hytg
pikeo.pl ... trzeba zanotowac...

Gość majkajeżowska
@ale szmata z ciebie. A co, wsadziłbyś sobie co? Czy pierożek swędzi?

jeśli czujesz się przez to szczęśliwsza/atrakcyjniejsza/dowartościowana to sobie zamieszczaj ....:p może tu nam pokażesz? skoro taka bezpruderyjna jesteś, najlepiej z twarzą :D

Gość samotari_ona
a kto napisał że intymne oznacza wulgarne ??

Gość aaalllle konkurs
Nagrody za Darmo, weż udział w losowaniu! Raz w miesiącu: TV Plazma 42" Raz w tygodniu: Laptop Raz dzienie: masa nagrod do wygrania o wartosci do 1000zł!!!!!! http://tnij.org/wygraj_laptopa_co_tydzien Sprawdz sam, zajmie Ci to pare sekund, a jak Ci sie nie spodoba to zamkniesz stronke!

Gość bezproduktywny
A kto napisał że wulgarne znaczy intymne?

no jak tam sobie chcesz przeglądałem to pikeo z ciekawości:) a może zaintrygował mnie twój wpis, masz racje intymne nie musi oznaczać wulgarne i dziwie się tym wszystkim bardzo zbulwersowanym osóbkom:) pozdrawiam:) P.S no na fotce mogą nie rozróżnić granicy pomiędzy intymnością a wyuzdaną erotyką:)