Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laavia

co myslicie o tym bolerku?

Polecane posty

Gość --------====------------000
czemu reklamujesz swój towar?

Gość ngfngc
obleśne

wiedzialam ze od razu zostanie to odebrane jako reklama :o. nie, nie reklamuje, to nie jest moj towar, ja tylko mysle zeby go kupic

a co Ciebie interesuje moje zdanie??/ kasi sie moze podobac, a basi nie!!!!!! nie masz własnego gustu? potrzebujesz popleczników? masz wogole tożsamość jakąs?czy robisz to co kaza Ci inni?:o:O:o

nie mam tozsamosci i jestem totalnie bezbarwna bo zapytalam tylko o opinie na temat ciucha elokwencja jest bezsilna :o

Gość ponoc jesien
Daleko posunięte wnioski :classic_cool: jak się patrzy na ulicach, to czasem lepiej, jak ktoś ZAPYTA innych :D Co do bolerka, to fajne, ale dla wysokiej, proporcjonalnej babki. Troszkę babcine, ale to zaleźy od reszty ubrań. Ja widzę to do sweterka w żywym kolorze zieleni bądź pomarańczowego, gładkich spodni i wysokich, brązowych kozaków, które wyciągną "przytłoczoną" sylwetkę do góry ;)

Gość kwiatek_niebieski
mnie sie ono podoba :) Dobra propozycja przedmówczyni, że do kolorowych sweterków :) Uniwersalny ciuszek i ozdoba :) Jestem na tak. Pozdrawiam

jestes głupia bo pytasz innych o zdanie! sorry ja nie musze pytac kogos co sadzi o tej bluzeczce:o podoba mi sie biore nie podoba nie biore choćby wszyscy mówili ze mi w niej pięknie:o

do jeansow idealne... ja bym pod to bolerko cos zoltego zalozyl... plus jakis fajny duuuzy pas i stylowy kapelusz ;)

--------====------------000 to w takim razie nie rozumiem, skoro tu jest tyle \"glupich i bezbarwnych\" osob ktore pytaja innych o zdanie to co ty tu robisz?