Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz juz nie chybaaa

CZY JEST TU OSOBA KTÓRA MA OD 20-35 LAT I JEST DZIECKIEM ALKOHOLIKA ?

Polecane posty

Gość teraz juz nie chybaaa

z czym kochani macie największe problemy w życiu.. z czym sobie nie radzicie? bo ja mam problem z tym ze nie umiem być w związku..:(żadnym..

Gość jakajaka
mam to samo:O cholernie jest trudno

Gość o lomnmde
a jak sprawdzacie sie w roli matki ,żony ? albo w rolach zawodowych ?

Gość DDAn25 lat
moj problem? a brak orgazmu sie liczy? ;)

Mam watpliwości czy tak do konca jestem dobrą matką, dużo wymagam, nie za często chwalę, jestem nerwowa. Kocham moje dzieci ponad wszystko, ale takiego bagażu doświadczeń jaki mam ze swoim ojcem nikomu nie życzę :( Pewnie tak jak Wy...

Gość mam problem wielki
ale tylko z teściową.... to ona nie potrafi budować zdrowych relacji....ale może wynika to z tego że sama jest alkoholiczką, jej mąż był alkoholikiem i do tego wychowywała sie w niepełnej rodzinie

Gość DDA 25 lat
zawodowo nie bedzie problemow. jestem dobra w tym, co robie i bede cennym nabytkiem dla pracodawcy, ale w zwiazkach chyba mi gorzej wychodzi.

A u mnie jest odwrotnie podobno DDA są często skryci. Ja jestem otwarta, towarzyska, mam wielu znajomych. A w pracy, strach przed odrzuceniem, przed podejmowaniem decyzji :o

Gość jakajaka
tez mam ten problem przez ojca mimo ze od jego smierci mineło prawie 10 lat to jest mi cholernie ciezko zbudowac normalny zwiazek z facetem a co dopiero rodzine założyć:(

Podobno i chyba tak jest, że DDA czują się winne stając w obronie własnych potrzeb i często ustępują innym. Aj, chyba to prawda. Kurcze, chyba nie chce pisać w tym temacie :O

Gość DDA 25 lat
ja zawsze sie o cos przyczepiam do faceta - ze malo ambitny, ze za malo sie mna interesuje. i tak leci jeden za drugim...

Gość Heniek56
No ja chyba siem nadaje bo lubie siem napić i ćwicze już tak ze 20-35lat. A i mówią, że mam tak po tacie. Co wygrałem? Plzzz powiedzcie, że połówkę albo że można wymienić.

Gość ale tu duzo prymitywow
wszystkim wam radze korzystac z terapi dla dda. Tam odpowiedni ludzie pomogą wam zaakceptowac siebie i zycie ktore was otacza.

Gość Ja bylam z DDA
On ma 34 lata, mial przede mna 10 dziewczyn, wszystkie zdradzil, nie umial przewidywac,

Gość nie potrafie się cieszyć i
ciagła hustawka emocjonalna

Gość jakajaka
ja mam tak,ze jak sie z kims juz zwiążę to po jakims czasie ja odchodze bo boje sie porzucenia i tak w kółko:O