Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imaszimage

Przedłużanie włosów metoda kreatynową na zgrzewy

Polecane posty

Gość imaszimage

Drogie Panie, zdaje sobie sprawę że podobny temat już się pojawił... lecz to było dawno i więc nie wiem czy dodając tam swoją wypowiedź, ktoś mi odpowie... Mianowicie chciałam zadać parę pytań..mam nadzieje że uzyskam szczerą i wyczerpująca odpowiedz.. PS. Wybrałam przedłużanie włosów metodą kreatynową na zgrzewy.. włosami naturalnymi, słowiańskimi (bo najlepsze xD) 1. Co sądzicie o tej metodzie? 2. Jak dbać o włosy naturalne przedłużane ta metodą? Prosiła bym również o jakieś namiary na osoby( z okolic Krakowa, z małopolski) które owe włosy posiadają w sprzedaży. Chodzi mi by włos był w 100% naturalny a nie z jakąś domieszką syntetyku..że niby wszytko pięknie wygląd, a jak umyję głowę to będę wyglądać jak lalka. Z góry dziękuję :*

Gość longerhair.pl
Witam. Proponuję usługę zagęszczania i przedłużania włosów na terenie Warszawy ( Warszawa) i okolic. Posiadam niezbędne certyfikaty, 4-letnie doświadczenie. Używam tylko naturalnych, wyselekcjonowanych, wysoko gatunkowych włosów. ( Słowiańskie, europejskie, indyjskie lub na życzenie azjatyckie lub syntetyczne). Proponowane przeze mnie metody to: NOWOŚĆ- ultradźwięki, keratine system, micro rings extension, tape-on oraz clip- on Więcej informacji oraz cennik mogę przesłać na maila. Pozdrawiam serdecznie: basia@longerhair.pl