Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość które z tych imion bycie wybra

które z tych imion bycie wybrali dla swojego syna?

Polecane posty

Hej, potrzebuję waszej rady. Jak uważacie, które imię najlepsze z tych trzech dla chłopca? Franciszek, Jan czy Hesus?

Gość Ona119
Zadne :|

Żadne z tych, tylko dziecku krzywde bym zrobiła. Ludzie, nie znacie już normalnych imion, jest tyle pięknych...

Dla mnie to bardzo ładne imiona... i nie Jezus tylko Hesus!

jaki tam Hesus nie moze byc juz z naszego Jezus jak tak bardzo chcesz na te Br\'owska mode nazwac ? Wybierz juz Jan w kazdym jezyku bedzie dobrze (mam nadzieje przynjamniej) brzmialo

Gość a któż to
Franuś

Franek i Jaś są super!!! Piękne polskie imiona i w dodatku bardzo teraz \"modne\" ;) Ja mam osobisty sentyment do Franka, bo przez ponad rok byłam nianią najwspanialszego Franka na świecie! ;) Kiedyś w piaskownicy razem z \"moim\" bawiło się trzech Franków! ;) Jak kiedyś będę mieć syna to właśnie będzie miał na imię Jaś, Franek, albo Olek (Aleksander) ;)

Ludzie ja Was proszę, Wy się czasem zastanówcie... Ja pracuje w szkole i widzą jak wygląda życie dzieci noszących imiona takie jak Józef, Waldemar, Władysław, czy w drugą stronę Pamela, Xena itp....Dzieci potrafią być okrutne, wcale się nie przyzwyczajają, takie imiona są ciągle powodem drwin, a przynajmniej "uśmieszków" a same dzieci wcale nie sa z nich zadowolone. Nie mówię tu o Jasiu, to akurat normalne imię.

Jeszcze myślimy o Jeremiaszu. Jeremiasz - jak wam się podoba?

Gość pSZeCZkolanka
Dlaczego piszecie z "trojga złego"?? Hesus to faktycznie neico...egzotyczne, ale Jan i Franek to obecnie bardzo popularne , ładne, POLSKIE imiona! Znam mnóstwo chłopców o takich imionach (z racji mojego zawodu :P) i jakoś żaden na skrzywdzonego nie wygląda :P A Franka miałam ukochanego dziadka! Tak że też jestem za Franusiem!

Gość moon moon
Franciszek! 100% Przepiekne imie...

Gość oooo matkooo
piekne sa stare imiona ale takiej rzywdy dziecku bym robic nie chciala..... jak ktos napisal z trojga zlego - Jan najnormalniej brzmi....

Czepiasz się, tyle Ci powiem ;) Hmmm...muszę teraz mojego chłopaka - Jana - zapytać jak włąściwie ma na imię, bo przedstawił się kiedyś tam jako \"Jasiek\" :P I wszyscy wokół wołają do niego \"Jaś\" ;P

Gość poliinesja
Maksym to niezwykle męskie imię

Gość anonimka m
Hesus to inaczej Jezus (tak jak po hebrajsku Yeshu'a )

Gość psocia klocia
mi sie podoba jan

Gość ja franciszek
nie znoszę swojego imienia,to na tyle. Wszystkie zaproponowane są okropne

Gość pijaki żłoby nieroby
Jaśko!

Gość brilliant
widzicie jakimi argumentami popierac wybor imienia ?? Bo to jest modne....... a potem dziecko znosi w szkole udreki innych lub wstydzi sie (nie mowie o wszystkich zdarzaja sie wyjatki ale to rzadkosc) ze ma na imie Henio, Jozef, Kazimierz czy inaczej. To ladne polskie imiona ale niestety staly sie tez swietnym okazem do drwin w szkole. Sama rowniez mam sentyment do nich wkoncu wiekszosci z nas dziadkowie i babcie nosili takie imiona :) nienia - slusznie ujela sprawe 🌼 wybor oczywiscie nalezy do rodzicow zastanowcie sie jednak czy wy moi drodzy chcielibyscie takie imiona miec (nie chodzi mi o przekrzykiwanie sie na kafe ja bym chciala odpowiedzcie sobie sami) a jezeli mam sie odniesc do pytania bo trioszke sie rozpisalam hmmm i mam cos wybrac to chyba Jan.... pozdrawiam

Gość Balbinek
Jan najładniejsze z twoich propozycji ale Maksym genialne !

Gość joozio
jan to jas. wg. przyslowia czego jas sie nie nauczy tego jan nie bedzie umial ostatnio najbardziej popularne imie to: czesio wszystkie dzieci beda mu zazdroscic