Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lolo123456789

endokrynolog -pmoocy!

Polecane posty

Gość lolo123456789

Mam pewien problem i szukałam jego rozwiązania w sieci, ale nigdzie nie mogłam znaleźć jednoznacznej odp na moje pytanie. Otóż mam 18 lat i od jakis 2 lat borykam sie z trądzikiem. Próbuje go jakos sama zwalczyć, kupując rózne specyfiki, ale im jestem starsza tym jest gorzej. Poczatkowo to tylko nieliczne pryszcze na czole, a teraz doszły do tego okropne i długogojące sie na brodzie, w okolicy ust i policzków. Wygląda to ja pole po bitwie:/ Byłam raz u dermatologa, ale nawet na mnie nie spojrzał i przepisał mi diffterin, który zreszta niewiele pomógł, a jest drogi. W moge w tym wypadku udac sie do endokrynologa czy musze dalej szukac jakiegos dermatologa? Bo chce dodac, ze mam problemy z nadmiernym owłosienim (w porównaniu do innych kolezanek) i równiez budzi to moje obawy, a na dodatek mam niebywały temperament, czasem jestem wrecz agresywna! Czy to moze byc spowodowany wydzielaniem zbyt duzo jakiegoś meskiego hormonu (a co za tym idzie problemy z cera), czy tylko mi sie wydaje? Prosze o pomoc, bo sylwester za dwa dni, a ja siedze w domu i wyje nad swoja twarza...;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować